herkeze merhaba bu zor meşakatli yola 1 ay önce bizde katıldık eşimin morfolojisi %1 sperm sayısıda 6 milyon ilk denememiz tutmadı şimdi 2. denicez ama korkuyorum morfoloji kötü diyolar tutan var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
herkeze merhaba bu zor meşakatli yola 1 ay önce bizde katıldık eşimin morfolojisi %1 sperm sayısıda 6 milyon ilk denememiz tutmadı şimdi 2. denicez ama korkuyorum morfoloji kötü diyolar tutan var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
meraba arkadaşım bizimde spermiyogram sonucumuz sizinle aynı sadece sper sayısı 9 milyon. benimde ilk denemem arife günü hüsranla sonuçlandı..allah sabır versin..bebişler hepimize nasip etsin
Allahım sabır versin caanımm..İnşallah tez vakitte yüzün gülsün..
:)))) varrrr... ben varım.... eşimin morfolojisi sıfırdı yıkama sonrası bulunabiliyordu ancak... ilk denemede tuttu ve şu an 5 aylık hamileyim... moralini yüksek tut.. Allah nasip etmisse eğer hamile kalırsın merak etme .. stres yapma ... hayırlı olsun ikinci denemen ..
meraba arkadaşım bizimde spermiyogram sonucumuz sizinle aynı sadece sper sayısı 9 milyon. benimde ilk denemem arife günü hüsranla sonuçlandı..allah sabır versin..bebişler hepimize nasip etsin
Benimde eşimin morfolojisi 0. Bu ay tüp bebğe başlıyoruz bizde. Doktor morfolojinin tartışmalı bir konu olduğunu söyledi. Çok kafanızı takmayın dedi. Allahım hayırlı sonuçlar almak nasip etsin inşallahhh hepimize...
angel74 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..iletini okuyunca gözlerimin içi ışıltıyla doldu canım.
iyi sonuçlar alrsın inşallahhh bende takmıyım diyorum ama ilki negatif olunca ister istemez sebeb arıyosuninşallah en kısa zmanda güzel haberlerimizi alırızzz sabırlı olmak lazımm olumlu düşünüp olumlu yaşamak....
denizden 77 benimde arife günüüü belli oldu((( çok üzüldüm ama şimdi alıştım kabullendim ilk denemmdi şimdi 2. için daha kuvvetli olmamız lazııımm allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?