morfoloji %1 olup sperm sayısı düşük olup tüp bebek başarışı yaşayan varmı? :(((

minnnik

rabbim sen bizi koru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
256
4
66
Muğla
herkeze merhaba bu zor meşakatli yola 1 ay önce bizde katıldık eşimin morfolojisi %1 sperm sayısıda 6 milyon ilk denememiz tutmadı şimdi 2. denicez ama korkuyorum morfoloji kötü diyolar tutan var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba minnik..
Bizimde morfoloji %3 . İlk denememizi yapıyoruz.Hiç spermi olmayan erkekten bile ameliyatla sperm bulup yumurta dölleniyor.Ben çok umutsuz değilim bu konuda..RAhime tutunma mevzusu benim endişem..Yumurtan döllendi dimi ilkinde?

herkeze merhaba bu zor meşakatli yola 1 ay önce bizde katıldık eşimin morfolojisi %1 sperm sayısıda 6 milyon ilk denememiz tutmadı şimdi 2. denicez ama korkuyorum morfoloji kötü diyolar tutan var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim

:)))) varrrr... ben varım.... eşimin morfolojisi sıfırdı yıkama sonrası bulunabiliyordu ancak... ilk denemede tuttu ve şu an 5 aylık hamileyim... moralini yüksek tut.. Allah nasip etmisse eğer hamile kalırsın merak etme .. stres yapma ... hayırlı olsun ikinci denemen ..

meraba arkadaşım bizimde spermiyogram sonucumuz sizinle aynı sadece sper sayısı 9 milyon. benimde ilk denemem arife günü hüsranla sonuçlandı..allah sabır versin..bebişler hepimize nasip etsin

Benimde eşimin morfolojisi 0. Bu ay tüp bebğe başlıyoruz bizde. Doktor morfolojinin tartışmalı bir konu olduğunu söyledi. Çok kafanızı takmayın dedi. Allahım hayırlı sonuçlar almak nasip etsin inşallahhh hepimize...

angel74 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..iletini okuyunca gözlerimin içi ışıltıyla doldu canım..

evet bernacım 15 yumurta döllendi 2 tane 2. kalite yüklendi ama sonuç negatif bende bunu morfolojiye bağladım bu morfolojiyi yükselmek için ne yapmak lazım acaba :(((

:)))) varrrr... ben varım.... eşimin morfolojisi sıfırdı yıkama sonrası bulunabiliyordu ancak... ilk denemede tuttu ve şu an 5 aylık hamileyim... moralini yüksek tut.. Allah nasip etmisse eğer hamile kalırsın merak etme .. stres yapma ... hayırlı olsun ikinci denemen ..

ayyyy çok sevindimm allah bizede nasip etsin ilkinde tutmadı benim 2 tane 2. kalite yüklendi şimdi bi daha denicez 2 ay sonra morfoloji yüzünden çok korkuyorum ama senin gibi var olanları bilmek umudu7mu arttırıyor çok sağ ol :))

meraba arkadaşım bizimde spermiyogram sonucumuz sizinle aynı sadece sper sayısı 9 milyon. benimde ilk denemem arife günü hüsranla sonuçlandı..allah sabır versin..bebişler hepimize nasip etsin

denizden 77 benimde arife günüüü belli oldu :(((( çok üzüldüm ama şimdi alıştım kabullendim ilk denemmdi şimdi 2. için daha kuvvetli olmamız lazııımm allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.

Benimde eşimin morfolojisi 0. Bu ay tüp bebğe başlıyoruz bizde. Doktor morfolojinin tartışmalı bir konu olduğunu söyledi. Çok kafanızı takmayın dedi. Allahım hayırlı sonuçlar almak nasip etsin inşallahhh hepimize...

angel74 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..iletini okuyunca gözlerimin içi ışıltıyla doldu canım.

iyi sonuçlar alrsın inşallahhh bende takmıyım diyorum ama ilki negatif olunca ister istemez sebeb arıyosun :( inşallah en kısa zmanda güzel haberlerimizi alırızzz sabırlı olmak lazımm olumlu düşünüp olumlu yaşamak....

Kızlar beni şu dua çok rahatlatıyor, belki sizi de rahatlatır.

Allahım! Bana senin katından lütuf ve kereminle tertemiz bir çocuk(çocuklar) ihsan eyle. Muhakkak ki sen duaları hakkıyla işitensin.

İnşallah herşey daha güzel olacak..Hep güzel haberler vereceğiz inşallahhh...

Son düzenleme:
Sağolun kızlar... Moralinizi yüksek tutun.... Sizde bir problem yoksa umudunuzu yitirmeyin... 1 tane bile sağlam sperm yeterli bu iş için... Tüp bebek yaptırmadan önce histeroskopi yaptırmanızı tavsiye ederim.. Rahimde bir problem olup olmadığına baktırın... Bende polip çıkmıştı onu aldırdım çikolata kistim vardı onuda aldırsım tamam derken eşimin morfolojisi sıfır çıktı :)))) dedim tamam bizim çocuğumuz olmayacak... Ama emin olun allah yeterki nasip etsin ve olumlu düşünün... Transfer sonrası çocuğunuzun evde emeklediğini hayal edin... Insana süper bir enerji veriyor... Stress çok önemli... Sakın karamsar olmayın... Allah istereyen herkesin kucağını doldursun inşallah...

denizden 77 benimde arife günüüü belli oldu :(((( çok üzüldüm ama şimdi alıştım kabullendim ilk denemmdi şimdi 2. için daha kuvvetli olmamız lazııımm allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.

dondurulmuş bebişlerin varmı?? biz ocakta kısmetse dondurulmuş bebişleri yerleştiricez... ilk deneme hüsran olunca çok sıkıntı çektim bayramda..en kötüsü kimseye söylememiştik diye can sıkıntımı belli etmemeye çalışmak oldu ama birde bana sor....kalitesi naladığım kadarıyla çok morfoloji ile alakalı değil...görüşürüz konuşuruz gene....

kızlar bızımde morfolojı %2 .varıkosel amelıyatı oldu esım 5 ay once .sayı yukselmıs ama morfolojı aynı.bırde amelıyat oncesı dna hasar testı yaptrdı dr.esımın cok yuksek cıktı % 42.ama en ust sınır % 15 olmalıymıs.amelıyat sonrası DFI testı yaptrmadık bırdaha .bende onu taktım sımdı.sız bu testı yaptrdınızmı hıc.bızde 10 aydr denıyoruz normal yolla daha bısı yok.cok uzuluyorum hıc bebegım olmıycak dıye.Rabbım bızede nasıp eder ınsallah saglıklı evlat.

kızlar bizimde morfoloji %2 sayımız 14 milyon malesef ilk negatifi ekiimde gördüm şimdi donmuşlarla denicem histerskopi yapıldı rahimde bir sıkıntı çıkmadı adetimi bekliyorum herhalde ocak 3-4 gibi allah nasip ederse transfer olucak hakkımızda hayırlısı ama malesef doktorumun demesi kötü morfoloji tutunmama sebebi olabilirmiş............:14:

kızlar tupbebek tedavınızı nerde yaptırdınız.angel74 ozellıkle sen nerde yaptrdın.bence tedavı yerıde cok onemlı kızlar ıyı arastrmak lazım.bana tavsıyelerınız var mı

Back
X