Erkek İnfertilitesi Morfoloji %1 ve ben polikistik over hastasıyim yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

csistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
91
17
88
33
Merhaba ben uzun süredir polikistik over hastasıyim 2 yıla yakındır gebe kalamiyoruz ben kendimdeki sorundan ötürü düşünüyordum doktora gittik eşim için sperm tahlilleri istedi dün onun sonuçları çıktı benim hormon testlerim henüz çikmadi ama az çok tahmin edebiliyorum daha öncekileri sonuçlardan kendi testlerimi biraz umudum vardı tek sorun bende polikistik overlar bir şekilde bebek sahibi olabiliyor diye ama eşimin morfolojisi 1cikti ileri hızda hareketlilik yüzde 32 bu şekilde hamilelik çok zor değil mi Çok karışık yazdım kusura bakmayın kafam allak bullak esimede birşey diyemiyorum tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bazı doktorlar morfolojiyi hiç önemsemez bile canım çok büyük bi sorun değil bence kendini üzme eşin sigara içiyorsa bıraksın çok iyi gelir bizimki de 3 tü 6 oldu öyle.. ileri hız da 32 ise iyi yani

Canim bende ayniyim pkos bendede var esimdede 1 cikiyodu morfoloji bu sene 0 cikti 5 senedir evliyim 2 kerede dusuk oldu..yani zor surecler gercekten Allah yar ve yardimcimiz olsun tek pkos olsaydi coktan sende bende hamile kalirdik este olunca cok daha zor her sey alinir kirilir diye biseyde denilmiyo

Merhaba bende polikistik görünüm var düzenli adet oluyorum hormonlarımda normal doktorlar hamileliğe engel değil demişti. Eşiminde morfolojisi 1 ama diğer değerlerde çok düşük varikoselde vardı. Tüp bebekle hamile kaldım. Eşinizin ileri hareketi iyi bence sayıda önemli ürolojiye giderseniz belki tedavi uygulanabilir.

Merhaba hepinize teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığımız için Bugün doktora tahlil sonuçlarımizi gösterdik ben sonuçları biraz kendi kendime yorumlanmıştim benim hormon testlerim çok şükür iyi çıktı sadece ultrosonda pcos görüntüsu var doktor bunun sevindirici olduğunu söyledi.Esimin morfolojisi düşük ama diğer değerlerinin iyi olduğunu teorikte morfolojinin yüzde 4 un altında düşük olduğunu ama gerçekte tek başına morfoloji.dusuklugunun çok etkilemediğini bu şekilde doğal yolla gebe kalma ihtimalinin olduğunu söyledi nasıl içim rahatladı anlatamam.Bu süre zarfında saracoglunun keçiboynuzu kürünü uygulayabilecegimizi söyledi ve sigara icmemesini.Bende klomen kullanmaya başladım bugün itibariyle 5 gün sonrada rahimim biraz ince göründuvunden.oturu rahim kalinlastirici bir ilaca baslayacam rabbim hepimize hayırlı zamanda çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Canım merhaba benimde benzer sorunlarım var hatta seninkinden daha fazla ama umudumu yitirmiyorum bu ay rahim filmi çekildim bir tüpüm tıkalı hafif pco var dediler eşimde de bazı sorunlar varmış herşey Allahtan bi mucize bekliyorum inşallah hayırlı haberi alırız tüm bekleyenler olarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…