- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi 3oglanannesi
-
kızlar beni formlardan tanıyanlar vardr beılkide 2kez tüp denedik olmadı farklı merkezlerde..emre bakırlıcıoğluna gidin dedi en sonki tüp doktorumuz morfolojide problem var oyuzden tutmuyo tüp dedi embriyolar 5.güne geliyor transfer edlende dışarıda kalanda devam etmiyo...daha önce gidenler
varmı emre beye ne dersinz sizinde fikrinizi almak istedim gitmeden önce.nasıl bir yontem uygular acana morfolojıde.
cnm bizde o doktora gideceğiz umarım iyi olur sonuç.......kızlar beni formlardan tanıyanlar vardr beılkide 2kez tüp denedik olmadı farklı merkezlerde..emre bakırlıcıoğluna gidin dedi en sonki tüp doktorumuz morfolojide problem var oyuzden tutmuyo tüp dedi embriyolar 5.güne geliyor transfer edlende dışarıda kalanda devam etmiyo...daha önce gidenler varmı emre beye ne dersinz sizinde fikrinizi almak istedim gitmeden önce.nasıl bir yontem uygular acana morfolojıde.
cnm bizde yeni başladık emre beye inş güzel sonuçlar alırız bize tese yapılıcak sizecnm bizde o doktora gideceğiz umarım iyi olur sonuç.......
cnm bizde amre beyle görüştük sonuçlarımıza göre tese yapılması lazımmış sizin sonuçlarınınz nedirinş.bakalım bizde bu hafta gidecegız bakalım nasipse.
cnm bizde amre beyle görüştük sonuçlarımıza göre tese yapılması lazımmış sizin sonuçlarınınz nedir
cnm bzm sorunumuzda su bizde sperm hiç yok sperm sonucu 0 yani hareketli hareketsiz hiç yok o yüzden bize tese önerdi emre bey başka yapıcak bişey yokmuşsperm sonucu 1 milyon bizim ileri hareketli hiç yok.zayıf hareketli yüzde 20 falan gerisi hareketsiz..5tane testimiz var elimzde morfolojıye bakılmamış hiç.ama tüp doktoru problem morfoloji dedi .ama bilemiyorum.tüp bebekte etki etmez demişti üroloji doktorumuz aslında.sizin sonuçlar neydi.
cnm ne gibi bi tedavi oldunuz neden faydasını görmedin kısaca anlatırsan çok sevinirimsakın Ameliyat olmayın, bizde gitmiştik Emre Beye pek bi faydası da olmadı
amin cnm sende bebegini sağlıkla kucağına alırsın inş bizde emre beye gidiyoruz su anda inş güzel sonuçlar alırız ALLAH IN İZNİYLEArkadasim biz nisanda emre beye gittik.esimde sperm sayisi iyi ileri hareket 0 morfoloji 0di.Allaha sukur gittikten bi kac gun sonra hamioe kaldim.verdigi ilaclar mi benim cektirdigim rahim filmi mi etki etti bilmiyorum ama adima emre beyi kesinlikle tavsiye ederim.eger ankaraya gidebileceksen de kaan aydos cok iyi diyorlar. Bir de bu sitede sık sık celalettin perunun ismini duydum.arastir istersen.Allah her seyi gonlne gore versin
hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. bizimde morfoloji o. ileri hareketlimiz var ama sayı düşük birde spermde lökosit var. emre bey e gitmedik tüp bebek tedavimizi memorial da yaptıracağımız için orda murat bey e gittik. 2 antibiyotik ve bir de proxeed plus verdi doktor. şimdi 3 ay beklemedeyiz.size emre bey hangi ilacı verdi.bir de hamile kaldıktan sonra eşin bir daha sperm testi yaptırdı mı?Arkadasim biz nisanda emre beye gittik.esimde sperm sayisi iyi ileri hareket 0 morfoloji 0di.Allaha sukur gittikten bi kac gun sonra hamioe kaldim.verdigi ilaclar mi benim cektirdigim rahim filmi mi etki etti bilmiyorum ama adima emre beyi kesinlikle tavsiye ederim.eger ankaraya gidebileceksen de kaan aydos cok iyi diyorlar. Bir de bu sitede sık sık celalettin perunun ismini duydum.arastir istersen.Allah her seyi gonlne gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?