Erkek İnfertilitesi Morfoloji de dr.emre bakırcıoğlunu tavsiye edermisiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

3oglanannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.906
5.510
158
kızlar beni formlardan tanıyanlar vardr beılkide 2kez tüp denedik olmadı farklı merkezlerde..emre bakırlıcıoğluna gidin dedi en sonki tüp doktorumuz morfolojide problem var oyuzden tutmuyo tüp dedi embriyolar 5.güne geliyor transfer edlende dışarıda kalanda devam etmiyo...daha önce gidenler varmı emre beye ne dersinz sizinde fikrinizi almak istedim gitmeden önce.nasıl bir yontem uygular acana morfolojıde.

Merhaba eşimin doktoruydu. eşim ocak ayında varikosel ameliyatı oldu, fakat hamilelik oluşmadı. pozitif bir adam , çok ta ilgiliydi

cnm bizde o doktora gideceğiz umarım iyi olur sonuç.......

emre beyle görüşemedik arkadaşlar.randevu almıştık bihafta önceden.izinde aldık işyerimizden tam yola çıktık aradılar emre beyin ameliyatı çıktı umutta olamayacak karşıya bahçeciye geçin diye.biz kendimizi onagöre ayarlamışız trafik var karşıda..eşimde kızdı döndük geri.kaç aydır fırsat kolluyoruz gitmek için yine olmadı..biz biran önce gidip tedaviye başlayıp tüpe geçmek için vakit kolluyoruz ya nasip değil yada sorumsuzluk siz ne derseniz deyin adına...birdaha gitmem diyo eşim bana başka doktor lazım arkadaşlar sperm hareket ve morfolojıden anlayan..istanbul veya kocaelide.

cnm bizde amre beyle görüştük sonuçlarımıza göre tese yapılması lazımmış sizin sonuçlarınınz nedir

sperm sonucu 1 milyon bizim ileri hareketli hiç yok.zayıf hareketli yüzde 20 falan gerisi hareketsiz..5tane testimiz var elimzde morfolojıye bakılmamış hiç.ama tüp doktoru problem morfoloji dedi .ama bilemiyorum.tüp bebekte etki etmez demişti üroloji doktorumuz aslında.sizin sonuçlar neydi.

cnm bzm sorunumuzda su bizde sperm hiç yok sperm sonucu 0 yani hareketli hareketsiz hiç yok o yüzden bize tese önerdi emre bey başka yapıcak bişey yokmuş

Arkadasim biz nisanda emre beye gittik.esimde sperm sayisi iyi ileri hareket 0 morfoloji 0di.Allaha sukur gittikten bi kac gun sonra hamioe kaldim.verdigi ilaclar mi benim cektirdigim rahim filmi mi etki etti bilmiyorum ama adima emre beyi kesinlikle tavsiye ederim.eger ankaraya gidebileceksen de kaan aydos cok iyi diyorlar. Bir de bu sitede sık sık celalettin perunun ismini duydum.arastir istersen.Allah her seyi gonlne gore versin

Arkadasim biz nisanda emre beye gittik.esimde sperm sayisi iyi ileri hareket 0 morfoloji 0di.Allaha sukur gittikten bi kac gun sonra hamioe kaldim.verdigi ilaclar mi benim cektirdigim rahim filmi mi etki etti bilmiyorum ama adima emre beyi kesinlikle tavsiye ederim.eger ankaraya gidebileceksen de kaan aydos cok iyi diyorlar. Bir de bu sitede sık sık celalettin perunun ismini duydum.arastir istersen.Allah her seyi gonlne gore versin

amin cnm sende bebegini sağlıkla kucağına alırsın inş bizde emre beye gidiyoruz su anda inş güzel sonuçlar alırız ALLAH IN İZNİYLE

hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. bizimde morfoloji o. ileri hareketlimiz var ama sayı düşük birde spermde lökosit var. emre bey e gitmedik tüp bebek tedavimizi memorial da yaptıracağımız için orda murat bey e gittik. 2 antibiyotik ve bir de proxeed plus verdi doktor. şimdi 3 ay beklemedeyiz.size emre bey hangi ilacı verdi.bir de hamile kaldıktan sonra eşin bir daha sperm testi yaptırdı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…