MORFOLOJİ DEĞİŞKENLİĞİ

KatipKiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
50
3
1
30
Kızlar eşimin 4 tane sperm testinde morfolojisi sırasıyla 2,8,3 ,1 olarak çıktı morfolojinin bu kadar değişken olması normal mi hadi hızı sperm sayısnı anlarımda dün özelde bir doktora gittik elle muayene etti solda varikosel var ama şuanda ameliyat gerektirmez başlangıç seviyesinde dedi Proxeed plus verdi 3 ay düzenli kullanın dedi sizce napmamız lazım

Bu arada 1 senedir çocuk deniyoruz fakat henüz gebelik oluşmadı

Bizimde morfolojiyle başımız dertte nerdeyse 2 senedir olmuyor.
Sayı motilite iyi ama morfoloji 0 - 1 çıkmış.
Yarın randevu aldık daha önce gittiğimizde de başlangıç seviyesinde varikosel var denmişti bişet olmaz demişti doktor ama çocuk da olmadı yani bizde takviye vs kullanalım artık diyoruz

Bizde haftasonu gittik takviye verdi şuanda bu şekilde deneyelim dedi ameliyat önermedi sizin varikosel derecesi kaç

Canım bize de ameliyatlık bi durum değil çok hafif var dedi ,morfoloji 1 çıktı yine
Aynı şekil bizim de morfoloji 1 çıktı ileri hareklilij sınırda pregros plus dıye takvıye verdi ekstra ne kullanmamız lazım bir bilginiz var mı tek problem morfoloji 1 r de sperm sayısı normalde 15 milyon olması lazımken eşimin 11.6 çıktı

Canım bizimde sperm sayısı 62 milyon hareketlilik %42 sınırdaymış o morfoloji %1 çıktı.
Doktora gitmedik daha gösteremedik.
Ben şuan araştırmalarıma göre sollar e vitamini+q10 enzim aldım takviye kullanmaya başladı onun dışında keçi boynuzu özü sabahları akşamları keçi boynuzu kürü yapıyorum suda kaynatıp çiğ fındık badem kabak çekirdeği içi yedirmeye çalışıyorum.
Meyve sebze ye yükleniyoruz.
Omega 3 alcam bide ,
Doktor takviye yazarsa onu alırız ama ben araştırdım morfoloji için imprly öneriliyor + proxeed plus bu ikiliyi almak istiyorum.
Bakalım 3 ay asılcaz araştırıyorum sürekli.
Bal polen karışımı var evde arada yiyo , arı sütü aşmayı düşünüyorum bide

Anladım canım bizim de doktor morfoloji ve sperm kaliteliği için pregros plus verdi çok önemli birşey yok dedi sadece morfoloji o da yükselebilen birşeymiş çok önemsemedi açıkçası hareketlik iyi dedi doğal yolla kalırsın bu takvıveyi kullan bir de bol yeşillik kuru kayısı kuru incir falan yiyin dedi elimden geldiğince sebze ağırlıklı yemekler yapıyorum bakalım inşallah adetime de 2 gün kaldı Allah büyük

Bize ne diyecek bakalım.
Bazı doktorlar önemsemiyormuş ama morfoloji şekil bozukluğu demek spermlerin %99 unun şekli bozuksa %1 ile ne zaman denk gelir Allah bilir süreç çok çok uzar gibime geliyor.
Yüzlerce insanda bu konudan şikayetçi ise etkiliyor bence doğal olmasını engelliyor.
Bugün takviye macun hazırlayan bir yerle görüştüm,engeller direkt %99 dedi

Kızlar aynı sorun eşimde de vardı. Sayıda problem yoktu ama ileri hareket eden sperm sayısı sıfır morfoloji birdi. Aynı zamanda bende pcos var. Çatlatma tedavisi yapıldı iki kez sonuç alamadık. Doktor tüp bebekolmadan imkansız dedi. Uzun senedir evli olmadığımız için beklemek istedik ve o esnada eşim takviye kullandı ve ben çok araştırma yaptım. Nohut, havuç, nar suyu sperme en iyi gelen besinler bunları bol bol tüketti eşim ve arısütünün sperm kalitesini arttırdığını öğrendim 3 ay kadarda arısütü kullandık ve doğal yollarla kendiliğinden hamile kaldım. Arısütünü araştırmanızı öneriyorum. Ben arısütü sayesinde olduğuna inanıyorum

Yaa öylemi hayırlısı olsun inşallah bende de pcos var ama doktorum ileri seviye de değil normal dedi her ay adet görürüm kilom yok ama doktorum yumurtan büyümesen çatlıyor diye takvıye verdi Zoi max diye 13 gün kullandık hala da kullanıyorum 1 buçuk ayı geçti doktora gittim ultrason görüntüsünde yumurtan büyümüş hamilelik boyutunda dedi bakalım inşallah bu ay tutar adetim yarın ama hiç bir belirti yok eşimin hareketlilik iyi sperm sayısı biraz düşük ama doktorum sorun olucagını söylemedi sadece morfoloji bizim canımızı sıktı peki arı sütunu nerde bulabilirim yurt dışımda yaşıyorum ben

Bende hamile kaldığım ay inositol kullanmıştım canım ocean markasının bu da çok iyi bir takviye. Arı sütü eğriçayırın internet sitesinden alabilirsin

Çok sevindim bizde bir sürü takviye kullanıyoruz bunun içinde arı sütü balda var saraçoğlu markasından aldık kullanıyoruz bakalım. Siz kendiniz içinde kullanıyor musunuz arı sütünü yoksa sadece eşiniz mi

Sadece eşim kullandı canım ama bende de pcos var hamile kaldığım ay ekstra olarak inositol kullanmıştım

Sadece eşim kullandı canım ama bende de pcos var hamile kaldığım ay ekstra olarak inositol kullanmıştım
Cidossa kullandığın hangisi idi acaba ?? Bu mu yoksa arı sütü polen olanı mı kullandın ??

Eklentiler

• IMG_0486.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 24
Cidossa kullandığın hangisi idi acaba ?? Bu mu yoksa arı sütü polen olanı mı kullandın ??
Birde instagramda cengizhan güllüz diye bir adam var onun arı sütünü de kullandım bir sayfa daha vardı orman çiftliği mi hatırlayamadım ama ordanda kullandık. Ama o sayfalara güvenemeyebilirsin o yüzden eğriçayır iyi bence

Canım doktorun ne dedi gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…