• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİ PROBLEMİ,

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar doktorumuz androloji doktorundan spermegrop testimizi gördükten sonra sper yapısıyla ilgili yorum talep etti

şimdi bizim gidip yine sperm örneğimi vermemiz gerek yoksa spermegrop testini götürsek yetermi anlayamadım biri beni aydınlatabilirmi :(

bizim de morfoloji %2 idi ayrıca doktor varikosel ameliyatı olman lazım dedi. Jinekolog ise Tüp bebek demişti. Biz tüp bebek veya varikosel ameliyatı için program yaparken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine

bizim de morfoloji %2 idi ayrıca doktor varikosel ameliyatı olman lazım dedi. Jinekolog ise Tüp bebek demişti. Biz tüp bebek veya varikosel ameliyatı için program yaparken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine
Sizinle aynı durumdayım sperm değerlerimiz ayni ve varikosel var esimde
Herhangi bişey kullandınız mı veya Bi tedavi
Benim 1 tane evladım var 2. Yi istiyorum acaba o zmn da değerler böyle miydi cok merak ediyorum ilkinde zorluk yasamadık

Sizinle aynı durumdayım sperm değerlerimiz ayni ve varikosel var esimde
Herhangi bişey kullandınız mı veya Bi tedavi
Benim 1 tane evladım var 2. Yi istiyorum acaba o zmn da değerler böyle miydi cok merak ediyorum ilkinde zorluk yasamadık
Biz proxed plus denilen ilaci almistik kendi kendimize, ama hic kullanmadik doktora (urolog) danistik, doktor varikosel ameliyati sart dedi, ilac sonra kullanin dedi esim takvimde gun belirliuordu ameliyat icin ki hamile oldugumu anladim bir kac gun sonra. Erkek spermleri 3-6 ayda yenileniyormus. Insallah siz de guzel haberi alirsiniz ve ben de saglikla kavusurm bebegime ☺️

arkadaşlar eşimde 1. derece varikosel çıktı iki farklı yerde spermiyogram yaptırdık bakabilir misiniz arkadaşlar.çocuk sahibi olmak istiyoruz olmuyor ama 1 yıldır..özellikle morfoloji düşük mü??? devlet hastanesinde yapılanın fotosunu koyuyorum.
özel laboratuarda yapılan sonuçlar şöyle..
normal morfoloji: %6
baş anamolisi :%94
boyun anamolisi: % 2
kuyruk anamolisi :%19
sitoplazmik çıkıntı :%5

Eklentiler

• 20160422_100517.webp
    20160422_100517.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 137
Arkadaşlar bir de eşinizin hormon değerlerine baktırın benim eşimde hipotriodi çıktı morfolojiyi bozduğunu söyledi dr tedaviye geçen hafta başladık otomatikmen düzelebilirmiiş

Back
X