Erkek İnfertilitesi morfoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Pia22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
1.833
6.753
108
eşimin morfolojisi % 3 bitkisel bi ilaç verdi ama nedense benim hiç umudum yok bu durumda doğal yolla hamile kalan morfolojisi ilaçla düzen var mı

Bizde aynı durumdayız %1 morfoloji . E vitamini takviyesi almanızı tavsiye ederim faydasını gören çokmuş

Bizimde morfoloji %1 canım daha şubatta öğrendik. Hemen tüp bebeğe başlamak istemiyorum kendimce e vitamini ve proxeed plus veriyorum eşime.

Bizimde morfoloji yuzde 2 cozebildinizmi sorunu

Yok canım daha çözemedik morfoloji kolay değişen birşey değilmiş sanırım. Proxeed Plus kullanıyor eşim birde evicap e vitamini aldım. Nisan sonunda bir kere daha test yaptırıcaz eğer ilerleme varsa ona göre tüp bebek düşünüyorum. Peki sizin sayınız ve ileri hareketlilik kaç ?

Sayı 160 milyon bazen 120 milyon hız yüzde 43 oldu 65 oldu ama ameliyattan sonraki ilk aylar 10 yada 13 falan di .bu yüksek değerler ameliyat tan yaklaşık birbyil sonra ki değerler ..suan ameliyat olalı 17 ay oldu ..hız sayı sıkıntı yok morfoloji canım

Bizim%1 kızlar iki tüp bebek bi aşılama negatif oldu varikosel ameliyatı da düzeltmedi boşuna tüp bebek yapmayın tutmuyor önce bitkisel deneyin bi sene kadar eğer sizde bir sorun yoksa eşinize çok iyi bir üroloji doktoru bulun Kaan Aydos gibi ondan sonra oda çare bulamazsa tüp bebek olsun bu arada dna genetik testlerini yaptırın ve vücudunda enfeksiyon olmaması gerek dahiliyeye gidip tahlil yaptırsın enfeksiyon varmı yok mu antibiyotik kullansın enfeksiyon varikosel tetikliyor

Sizin sayı ve hız çok güzel. Bizim içler acısı 6 milyon sayı, ileri hız 0 ve morfoloji %1. Ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım

Sizin sayı ve hız çok güzel. Bizim içler acısı 6 milyon sayı, ileri hız 0 ve morfoloji %1. Ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım
Canim ben herbkonusa bilime inanırım ama bu bebek işi mucize sayısı hızı iyi olan gebe kalamayabiliyor kötü olan kalabiliyor şans ve zamanı gelmiş olmasi lazim..mesela bu değerler 8 aydır iyi sayı hız hani bizde gebelik yok canım

Evet canım haklısın. Tüp bebekte bile sprem değerleri kötü olanın tutuyor çok iyi olanın tutmayabiliyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…