morfoloji

saravona07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
192
141
133
Bülent bey merhaba,
ben daha önce morfoloji bozukluğuna bağlı bir tüp bebek denemsi egrcekleştirdim. ikinci denemeden önce beni bir üroloğa yönlendirdiler dna hasar olabilir diye. bir başka doktor ise dna hasarını ölçme gibi bi durum yok biz o hastalarada yine tüp bebek yapıyoruz. bence maliyet dedi. şimdi ben bir üroog ile görüşmelimiyim? siizn fikriniz nedir.? bir de kliniğinizde konaklama söz konusumudur? herseyin tutarı ne kadar olabilir?

Bülent bey merhaba,
ben daha önce morfoloji bozukluğuna bağlı bir tüp bebek denemsi egrcekleştirdim. ikinci denemeden önce beni bir üroloğa yönlendirdiler dna hasar olabilir diye. bir başka doktor ise dna hasarını ölçme gibi bi durum yok biz o hastalarada yine tüp bebek yapıyoruz. bence maliyet dedi. şimdi ben bir üroog ile görüşmelimiyim? siizn fikriniz nedir.? bir de kliniğinizde konaklama söz konusumudur? herseyin tutarı ne kadar olabilir?
Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.
Sperm sayı ve hareketınin durumuna göre mikro akıskan sperm ayıklama çipleri ( microchıp metodu) ıle sperm secılebılmekte. Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Ayrıca tüp bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back