Erkek İnfertilitesi Morfolojide büyük çapta sorun olanlar .

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Slimer

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
36
0
296
Ankara
1.5 yıldır bu lanet şeyle uğraşıyoruz ve şunu anladım sperm sayısı 40 milyon bile oldu ileri hareketlilik ortalamaya yakındı 2 aşılamaya rağmen aşılamalar tutmadı ve o kadar sağlıklı beslenme kürler vs yine olmadı olmadı çünkü morfoloji % 2 ile % 7 arasında gidip geliyordu ben şunu anladım morfolojisi kötü olan aşılama filan yapmasın gerçekten biz şimdi 3. aşılamayı yapacağız ama umutlumuyum hayır !bence direk tüp bebek tedavisinie geçsinler buna nerden vardım hem yaşadıklarım hem de araştırmalarım .

1.5 yıldır bu lanet şeyle uğraşıyoruz ve şunu anladım sperm sayısı 40 milyon bile oldu ileri hareketlilik ortalamaya yakındı 2 aşılamaya rağmen aşılamalar tutmadı ve o kadar sağlıklı beslenme kürler vs yine olmadı olmadı çünkü morfoloji % 2 ile % 7 arasında gidip geliyordu ben şunu anladım morfolojisi kötü olan aşılama filan yapmasın gerçekten biz şimdi 3. aşılamayı yapacağız ama umutlumuyum hayır !bence direk tüp bebek tedavisinie geçsinler buna nerden vardım hem yaşadıklarım hem de araştırmalarım .

sana katılıyorum ben hiç aşılama yapmadan tüp bebeğe geçicem.toplam sayı 100 milyonun üstünde olmasına rağmen olmuyor.bence morfoloji 0 ken 1 ken hamile kalanların test sonuçları yanlış ölçülmüstür.çünkü bakan kişiye göre deişiyor.bizimde 2 den yukarı çıkmadı lanet şey..

Ben gerçekten insanların mağdur olmaması ve insanların bir umut dünyasında sk sık kırılganlıklar yaşamaması adına bunları açtım çok büyük bir deneyim olarak konusuyorum morfoloji konusunda sıkıntılı olanlar ne maddi anlamda aşılama kür ilaç gibi şeylerle oyalanmasın ne de kendini bir umuda bağlamasın çünkü tek çözüm tüp bebek olmakla beraber zaten yukarıda saydıklarım nerden baksan bir tüp bebek tedavisi kadar masraflı ve zaman alıcı seyler o açıdan morfoloji icin tek çözüm tüp bebek !!!

Back
X