Morluklar oluşur mu ?

cinsel ilişki sırasında vucudunuz morarırmı

• vucudum çok hassastır.hemen morarır

OY: 27 21,8%
  • hayır hiç morarmaz.

OY: 41 33,1%
  • bazen norarır bazen morarmaz

OY: 56 45,2%

• Ankete Katılan
    124
valla bu soruya vücut olarak cvp veremicem bilemiyorum yani ama bikeresinde sevgilim olcak öyle bi öpmüştüki öperken bişi anlamadım ne ne acı ne bişe ama dudaklarım mosmor olmuştu annemler anlıcak diye ödüm kopmuştu ve günlerce dudağım çatladı diye evde rujla dolaşmıştım

kaydirigubbakcemile3nasıl bir işdir bu yaaaaaa....normal zamanda döver,kocam beni dövdü dersiniz ,şikayet edersiniz,küsersiniz,acı çekersiniz..
sevişirken döver , hoşunuza gider,zevk alırsınız , hatta morluklarınızı gösterirsiniz.)) .şikayet etmezsiniz...tuaf

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3nasıl bir işdir bu yaaaaaa....normal zamanda döver,kocam beni dövdü dersiniz ,şikayet edersiniz,küsersiniz,acı çekersiniz..
sevişirken döver , hoşunuza gider,zevk alırsınız , hatta morluklarınızı gösterirsiniz.)) .şikayet etmezsiniz...tuaf

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sonuc olarak,
hem gönüllü, hem gönülsüz morariyoz:roflol:

ayy yok bee benim eşim hiç öle şeyler yapmaz çok nazik ve kibar öpücükler konduru ama bi keresinde konusu olmustu bende sen hiç ölee öpmüyosun dedim oda bana benm canm acır diye yapmadıgını sölemişti bende dalga gecmiştim aman beni düşünürmüş diye..ama sonra öle bi vakkumlu öptüki valla 1 hafta mor kaldı üstelik çokda acıdı..o yusden kalsın anacım ben eşimi böyle kibar nazik seviyorum...

bende pek sorun olmuyor ama eşimin morlukları kötü oluyor bir keresinde
boynunu mosmordu :) dışarı öle çıkmış farkındaolmadan bi arkadaşı görmüş ne oldu sana böle ya diye sormuş, adam bana saldırdılar gasp ettiler demiş 3 kişi bogazıma sarıldılar sıkdılar demiş umarım inanmıştır adam.:)

bi arkadaşıma olmuştu, kızın boynu mosmor.. kuzeni sordu ne bu hal noldu die.. kız da dedi ki kedi ısırdı! kimsenin inanmayacağı bişey gerçekten, nitekim kuzeni de inanmamıştı.. iyi kedi seni başka bişey yapmamış demişti :)
ay çok ayıp ama çok gülmüştüm bu lafa katıla katıla...

bizde sevgilimle bir arkadasimiza gitmistik onun ev arkadasi ve kiz arkadasi da ordaydi kizin boynunu bor gordum mosmor nasil varya ama boyle kiz da soluk bisi zateb beyaz tenli boyle siddet gormus gibi duruor. cok korkunctu yahu.

bende bır arkadasımda morluk görmüştüm..boynunda ve flarla kapatıyordu...:1shok:
ne oldu dedım...
anladın sen dedi...:jeyyar:

bende anladım...sevgılısı ınsan degıl bır hayvanmış ki morartmış..:mymeka:

bi arkadaşıma olmuştu, kızın boynu mosmor.. kuzeni sordu ne bu hal noldu die.. kız da dedi ki kedi ısırdı! kimsenin inanmayacağı bişey gerçekten, nitekim kuzeni de inanmamıştı.. iyi kedi seni başka bişey yapmamış demişti :)
ay çok ayıp ama çok gülmüştüm bu lafa katıla katıla...

cok güldüm ya koptum valla... bizde nişanlıyken böle bişey olmustu.. ben istanbulda okurken nişanlandık..ilk öpüşmemizde ben hiç bişey hatırlamıyorum ama ertesi gun dudaklarım çok fenaydı gören sana ne oldu diyordu bende böcek ısırdı ... malum ögrenci yurdu diyodum...ama içteniçe gülüyodum..

Back
X