Elektrikli Süpürgeler morpy richars'ın 2. kullanımda tekerlekleri çıkan süpürge başlığı garanti dışı !!

lebdiyen

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
28
2
16
İstanbul
Çok kızdım arkadaşlar, büyük hevesle doğru düzgün birşey olsun diye 200 TL verip Morpy Richard dikey süpürge aldım, 2.kullanımda bir baktım oğlumun elinde yuvarlak birşey (emici başlığın tekerleklerinden biri çıkmış) vaktim yok böyle idare ederim diye kullandım 1 hafta sonra diğer tekerlekde yuvarlandı gitti, süpürge zaten yerinden kıpırdamıyor (çekişi çok iyi allah için,ama motor kısmı gövdede olduğundan çok ağır) ağırlıktan tekerleklerde çıkınca tümden zorlaştı süpürmek, servisi aradım, aparatlar garanti kapsamı dışındaymış, birkaç aylık bir modelde anlarım kullanımdan yıpranır demelerinide 2. seferdede kırılırmı be kardeşim, sonuç olarak ben tavsiye etmiyorum, güzel çekiyor evet ama yerinden kıpırdamıyorki,firmanın müşteriye yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi,şimdi düşünüyorum firmaya yeniden para kaptırmamak için başka bir markanın süpürge başlığını uydurmaya çalışacağım,

dikey şarjlıda hoover,electrolux ve rowenta'yı tavsiye ederim,hem daha hafif hem de cekim gücleri iyi,bunlar kablosuz süpürgeler,şarjlı.kabloluda fakir 2000.

Doğru aslında ,çok uygun fiyata çeşitli alternatifler vardı ama evim mineflo olduğundan ,süpürge başlığından parke için fırça çıkan modelleri birde emiş gücü ayarı olan modelleri eleyince bu kaldı elimde, bunlar olmazsa minefloya süpürge yapışıp yerinden kaldırıyo çünkü, parkem olsaydı fakirinkini alacaktım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…