moskovada doğum

hermess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
134
15
98
kızlar moskova rusyada yaşayan varmı??? 5 haftalık hamileyim doğumu burda eşimin yanında yapmak istiyorum lütfen önereceğiniz hastane ve türk doktor var mı?

Canim ben de moskova da yaşıyorum 11 temmuzda yine oradayım simdilik Turkiye deyim 5 aylik hamileyim :) oradaki dogum yapmis arkadaslarimdan bilgi alicam sana da soylerim. Ama tabi forumda yardimci olacaklar varsa ben de acigim fikirlere :)

Canim ben de moskova da yaşıyorum 11 temmuzda yine oradayım simdilik Turkiye deyim 5 aylik hamileyim :) oradaki dogum yapmis arkadaslarimdan bilgi alicam sana da soylerim. Ama tabi forumda yardimci olacaklar varsa ben de acigim fikirlere :)

canım 5 aylık ooo aşallah az kalmış :emir_bebek: mutlaka haber bekliyorum senden canım, bende eşimin türk arkadaşlarının eşleri var rus olanlar onlara soruyorum ama onların gittiği doktorları gördüm önceki gebeliğimde ama dğşğk olduğunu anlamayıp bana bebek tutunsun diye bi ilaç verdi ve 4 tane üst üste yut dedi yutmadım ,iyikide yutmamışım yani durum içler acısı aslında ama türk doktor olursa diyoruzz iyi olur sonuçta refakatçi de bırakmıyorlarmış yanında ama türkiye ye gidip doğum ypan bir çok arkadaşım var burda ,kontrollerini burda olup doğuma 3 ay kala gidiyorlar.kafam çok karışık :( burdan tecrübe sahibi bizim gibi arkadaşlara sesii duyurmaya ve birbirimize yardımcı olalım istiyorum

canım 5 aylık ooo aşallah az kalmış :emir_bebek: mutlaka haber bekliyorum senden canım, bende eşimin türk arkadaşlarının eşleri var rus olanlar onlara soruyorum ama onların gittiği doktorları gördüm önceki gebeliğimde ama dğşğk olduğunu anlamayıp bana bebek tutunsun diye bi ilaç verdi ve 4 tane üst üste yut dedi yutmadım ,iyikide yutmamışım yani durum içler acısı aslında ama türk doktor olursa diyoruzz iyi olur sonuçta refakatçi de bırakmıyorlarmış yanında ama türkiye ye gidip doğum ypan bir çok arkadaşım var burda ,kontrollerini burda olup doğuma 3 ay kala gidiyorlar.kafam çok karışık :( burdan tecrübe sahibi bizim gibi arkadaşlara sesii duyurmaya ve birbirimize yardımcı olalım istiyorum

teşekkürler canım allah sana da göstersin 5.aylık olmayı :) bu cuma oradayım oradaki arkadaşlarım da yavaş yavaş dönecekler moskova ya tatildeler şimdi burda :) türkçe bilen doktorların olduğu bir klinik varmış sanırım onu araştırıcam.
ben valla senin arkadaşların gibi yapıcam moskova da doğum çok pahalıymış ve ben ilk bebişimi dünyaya getiricem korkuyorum :) son aylarda buraya dünücem burada doktorum var çok güvendiğim :) aşılarda da sorun çıkıyormuş türkiye nin aşılarını orada yapmıyorlar tabi. ama yine de en azından klinik bulmam şart ne olur ne olmaz.
haberleşelim yardımcı olurum :)

canım 6 aylıktan sonra uçağa binmek yasak zaten.benimde ilki düştü bu kısmetse ikinci ama ilk olucak doğum,allah hepimize şu mubarek ramazan ayında dualarımızı kabul edip hayırlı doğumlar bebekler nasip eder inşallah.canım moskovanın neresindesin!!! ben moskovaya 2 saat uzaklıktayım :( bu gidişle bende türkiye yolcusuyum öyle görünüyor artık,buradaki sağlık koşullarını gördükten sonra :)

arkadaşlar merhaba bende moskovada yaşıyorum ve ikinci bebeiği düşünüyoruz fakat dil problemi yüzünden hastanede problem yaşıyoruz nereye gidicez,hangi doktora gidicez bilmiyoruz.bana yardımcı olabilicek arkadaşlar varmı türkçe bilen bir doktor veya ingilizce konuşabilen bir doktor olsun istiyoruz ve en önemlisi güvenebileceğimiz bir yer ve doktor olmalı. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Back
X