• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

motif makinası ile yaptığım motifleri nasıl birleştiricem?

342013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
402
2
0
İstanbul
yuvarlak motif makinası ile yaptığım motifleri birleştirmeyi bilmiyorum hani bitince papatya şeklinde oluyor kadınlar genellikle bundan birleştirip şal yaptılar bende örümcek ağı ile birleştirmek istiyorum bana lütfen yardım edin video olursa daha iyi anlarım izleyerek çabuk kavrarım $__.webp bu resimdeki gibi birleştirmek istiyorum nasıl birleştirileceğini ayrıntılı ve görsel anlatmamışlar ben biliyorum bunu nasıl yapılacağını bilen maharetli hanımlarımız var lütfen bana yardımcı olun

Son düzenleme:
bunu bilen hiç yokmmotifleri bitirince tığ ile ister zincir ister örümcek yap.....o şekilde ekleniyor....

bitirince tığ ile ister zincir ister örümcek yap.....o şekilde ekleniyor... böyle birleştirildiğini biliyorum ama yapmayı bilmiyorum hiç örümcek yapmadım hiç birleştirmedim tatlım ah bir yardımcı olan olsa çok memnun kalıcam dua edicem

bitirince tığ ile ister zincir ister örümcek yap.....o şekilde ekleniyor... böyle birleştirildiğini biliyorum ama yapmayı bilmiyorum hiç örümcek yapmadım hiç birleştirmedim tatlım ah bir yardımcı olan olsa çok memnun kalıcam dua edicem

şimdi anladım cnm ...tığ ile örümcek nasıl yapılır videoları ara kesin bulurusn...:16:

Back
X