Motivasyon edin beni

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Motivasyona ihtiyacim var:5:

her tür motivasyona acigim....

bi ara baslamak istedim,günlügümde var burda amaaaaa olmadi:57::39::39::39::39::39:

hadi lütfen motive edin beni:9:

Son düzenleme:
selam:16:
ben burdaki günlükleri veya basari öykülerini okuya okuya motive ediyorum kendimi
:1:
benim günlügme ugra istersen benim zayiflama maceram
insallah motive olursun

valla ben 50 kilo olupta ay çok kilo aldım diyenleri görünce acayip motive oluyorum şahsen :47::47:

kizlar kilom 88-99 boyum 1.68 yasim 27 ve ben artik zayif olmak istiyorum yaa:14:

aynı yaşta sayılırız benceartık dur deme zamanı sende katıl bize bu kış berraber zayıflayalım yaza çıtır çıtır girelim
üzerine olmayan çok sevdiğin bir kıyafetin varmı yada çok istediğin ama alsam nolucak bana yakışmazki dediğin bir kıyafet benim okadar çok varki
artık uzaktan bakmak değil içlerinde olmak istiyorum sende yapabilirsin bizim zayıflardan neyimiz eksik onların iskeletleride aynı bizimkilerde

aynı yaşta sayılırız benceartık dur deme zamanı sende katıl bize bu kış berraber zayıflayalım yaza çıtır çıtır girelim
üzerine olmayan çok sevdiğin bir kıyafetin varmı yada çok istediğin ama alsam nolucak bana yakışmazki dediğin bir kıyafet benim okadar çok varki
artık uzaktan bakmak değil içlerinde olmak istiyorum sende yapabilirsin bizim zayıflardan neyimiz eksik onların iskeletleride aynı bizimkilerde

senin boyun kac?

aaaah ah kac tane pantolonum var ama olmuyor:43:

nasil katilabilirim size canim,sagol teklifin icin:38:

ama inan ki hic mi hic rahat degilim,hep vücudum yorgun artik bu kilolari tasiyamiyor:14::14::14::14:

artik biktim istedigim gibi giyinememekten.

:9::9::9: İlahi çok güldüm bulutcum ya :9::9:

senin boyun kac?

ama inan ki hic mi hic rahat degilim,hep vücudum yorgun artik bu kilolari tasiyamiyor:14::14::14::14:

ben tartida 100 kiloyu görünce öyle bi motive oldum ki
dedim artik bu böyle devam edemez:20:
benim boyum 173 bu arada.
katil bize hep beraber citir olalim:32:

senin boyun kac?

ee tamam işte hemen başla yarındna itibaren burda paylaş yediklerini içtiklerini bizde sana yorum yapalım
sporunu yap nasılda giriceksin o pantolanların içine benim boyum 1.60
ama doğru değilmi şimdi :)))))))))))
evet canim okudum günlügünü tam olmasada :)

bak suan inan ki belim vücudum öyle yorgun ki bu kilolardan:25:

senin boyun kac?

ee tamam işte hemen başla yarındna itibaren burda paylaş yediklerini içtiklerini bizde sana yorum yapalım
sporunu yap nasılda giriceksin o pantolanların içine benim boyum 1.60
ama doğru değilmi şimdi :)))))))))))
evet canim okudum günlügünü tam olmasada :)

bak suan inan ki belim vücudum öyle yorgun ki bu kilolardan:25:

sabah 4 dilim kepekli tost ekmek yedim biraz yag ve tulum peyniri,öglen pasta iki dilim az öncede tavuklu anansli curry li yemek bi tabak
haaaaaa
birde ögleden sonra tekrar kepekli ekmek bir dilim ve biraz bide ve yag ile tulum peyniri

kızlar bende 160 boyunda 72 kilodayım:( sizlerin boyu uzunmuş
yaza zayıflayalım mayolu bikinili resmimizi çekip burayada koyup birbirimize gösterelim haa ne dersiniz

bu arada diyetdemisin 'yarımelma'
menülerini paylaşırmısın

yaza zayıflayalım mayolu bikinili resmimizi çekip burayada koyup birbirimize gösterelim haa ne dersiniz

menülerini paylaşırmısın

bende menü yok belirli bisey,aklima geldigi gibi yemeye "calisiyorum" ama iste bi türlü tutamiyorum bogazimi:14:

sabah 4 dilim kepekli tost ekmek yedim biraz yag ve tulum peyniri,öglen pasta iki dilim az öncede tavuklu anansli curry li yemek bi tabak
haaaaaa
birde ögleden sonra tekrar kepekli ekmek bir dilim ve biraz bide ve yag ile tulum peyniri

canım bizde yeni başladık hepimiz beslenmemizi oturtmaya çalışıyoruz
ama sabahları mesela 2 dilim ekmek yesen yanında bol salatalık domates biraz peynir yada haşlanmış yumurta
öğlen için kendine sebze yemeği pişir yada baklagillerden yanında yoğurtla ye eğer yemeğin yanında pilav yiyorsan ekmek yeme ekmek yiyorsan
pilav yeme mesela akşamlarıda yine aynı sebze yemeğinden yada tavuk haşla kendine salatayla ye gece çok acıkırsan süt iç tok tutuyor
aralarda yine açlık hissedersen salatalık ye salatalığın hem kalorisi çok düşük hemde çok tok tutuyor suyunu ihmal etme diğer günlükleri gezersen kendine birbeslenme düzeni oturtusun menüleri oku

menülerini paylaşırmısın

bende aynıyım seninle boy 1.60 boy 72 boyumdan şikayetçi değilimde şu kilolar bir gitse

bak 1 haftadır yokum neler olmuş???
cnm öncelikle hoşgeldin
motivasyona hepimiz varız kızlar bilirler ben herkesi kendimle motive etmeye çalışırım sen de katıl aramıza bunu için bi şartımız yok düşün ki bir kafede biyerde tanıştık arkadas olduk hep beraber aynı mahalleye taşındık kafamıza estikçe birbirimize ziyarete gidip arada yorumlar yapıp ayrılıyorz burası gercekten oyle emin ol

bak 1 haftadır yokum neler olmuş???
cnm öncelikle hoşgeldin
motivasyona hepimiz varız kızlar bilirler ben herkesi kendimle motive etmeye çalışırım sen de katıl aramıza bunu için bi şartımız yok düşün ki bir kafede biyerde tanıştık arkadas olduk hep beraber aynı mahalleye taşındık kafamıza estikçe birbirimize ziyarete gidip arada yorumlar yapıp ayrılıyorz burası gercekten oyle emin ol

sagol canim:38:

ya benim sorunum stress ten yiyorum cok:50:

Back
X