Merhaba 18 yaşında mezuna kalmış bir gencim.Üniversite sınavına tekrar gireceğim fakat ben de anlamlandıramadığım ve çevremdeki insanların da beni anlamadığını düşündüğüm bir sorun var. Geçen sene mezuna kalmamın sebebi git geller yaşamamdı duygusal olarak.ve şuan da öyle.Motivasyonum bi anda yükseliyor ve yapabileceğime inanıyorum 5 dk sonra ise birden düşüyor benden bir halt olmayacak 2 yıllığa giderim diyorum ve bu durumu sürekli yaşamaktan o kadar bıkmıştım ki sınavı kazanamazsam intihar edicem demiştim kendi kendime o düşğnceden şuan kurtuldım ama gitgellerimden kurtulamıyorum artık haykırmak bağırmak istiyorum o kadar sıkıyor ki canımı bu durum yakın çevrem bana bişeylerin arkasına saklandığımı söylüyor ama beni anlamıyorlar.psikiyatriye gittim her doktor gibi antidepresan yazıp gönderdi önceden kullanmıştım sürekli uyutuyordu napıcam bilmiyorum.Fikir verebilecek olan varsa yazarsa çok iyi olur.
DDarkness1
Aynı durumu bende kpss için yaşıyorum. Ama şöyle; iyi bir puan alsamda kurumlar memur alımı nasılsa yapmazlar diye düşünüyorum yada nasıl olsa torpilim yok giremem diyorum. Ama ünv sınavı öyle değil ki iyi bir puanla illa yerleşirsin )çok yanlış tercihler yapmazsan eğer.) Sen neden bu kadar umutsuzsun önce onu bul
Ergenlikten oluyor bunlar hepimiz aynı yollardan geçtik biraz tevekkülü araştır derim. Baya rahatlayacağını düşünüyorum sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak bosveeeerrr üni okumayan mi var bi devirde herkes kazanıyor iyi kötü
DDarkness1
Aynı durumu bende kpss için yaşıyorum. Ama şöyle; iyi bir puan alsamda kurumlar memur alımı nasılsa yapmazlar diye düşünüyorum yada nasıl olsa torpilim yok giremem diyorum. Ama ünv sınavı öyle değil ki iyi bir puanla illa yerleşirsin )çok yanlış tercihler yapmazsan eğer.) Sen neden bu kadar umutsuzsun önce onu bul
Çabucak iniş çıkışlarım oluyor motivasyon konusuda ve bu durumdan artık bıktığım umutsuzluğa sürüklüyor beni.Dün çok kötüydüm bugün çok iyiyim mesela. 10 dk sonra moralim yine bozulabilir hiç belli olmuyor