Motivasyon günlüğüm

Jang Geum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
1.150
3.479
133
Merhaba arkadaslar
Daha önce kendimde deneyimledigim Ahmet Apa nin seviye 1 programina basliyorum.
Bu programda sıfır seker minumum karbonhidrat olmasi kisa surede guzel sonuclar elde etme imkani veriyor ayrica uyulmasi gereken en onemli kural da kati ve sivi kurali.
yemek yemeden en az yarim saat once su icilmeli yemekle beraber sivi alinmamali yemekten sonra da en az yarim saat sivi alinmamali.
bundan birkac ay once 1 ayda 72 kilodan 65 e inmistim ve seker bagimliligimdan kurtulmustum.
Ki o ilk kaşık nutellayi yiyene kadar.
En son tartida 68 kiloydum ve ben tekrar baslamaya niyet ediyorum.
İrademe hakim olabilirim.
Şekeri beslenmemde minumuma indirmeye karar verdim.
Şeker bağimliligimdan kurtulabilirim.
Ayrıca bu surecte Dr. Rengin Borekci nin arastirmalarini okumak da bana cok fayda sagladi.
Hemen hemen ayni sistem mevcut.
Dr hanimin paylasimlarini gormem kafamdaki soru isaretlerini kaldirmami sagladi.
Kendime kolayliklar diliyorum.
Kendim icin ortalama bir beden degil en iyisini istiyorum.
Ben bunu hak ediyorum.
Bahar ayina girdigimiz surecten beri evimdeki fazlaliklardan kurtuldum.
Fazlalıklardan kurtulma sırası artik kendimde...

bugun ilk 24 saatlik aclik orucumu tutmus bulundum ve bu benim icin tatmin edici bir deneyimdi.
yalnizca kizimi oyun merkezine goturmek gibi bir hata ettim.
tabi ki hersey cok guzeldi ta ki, suremiz dolup oradan ayrilmamiz gerekene kadar.
açlıgın uzerine bir de aglama krizi cok iyi geldi cidden.

bu konuyu acip, motivasyon konusmasini kendime yaptiktiktan sonra 1 aydan fazla sure gecmisti ben de tartida 70 i gormustum.
uzun zamandir aklimda olan if ve low carb beslenme sistemine adapte olmam da edindigim bilgiler ve tarti motivasyonundan sonra pek de zor olmadi.
2 gun once persembe gunu if ye basladim ve bugun de ilk 24 saatlik aclik deneyimini yasamis bulundum.
vucudumuz oyle bir mekanizmaki aclik hissini sadece yemek yedigim saatler hissettim diyebilirim.
ara ara yasadigim aclik deneyimlerini buraya da not edecegim.
darisi 36 48 72 saatlere...

yine merhaba bu sabah tartida 68,5 i gorerek tam 1 haftada 2,4 kilo vermisim.
rengin hoca rakamlarin önemi olmadigini soylese de benim icin motive araci.
bunun haricinde haftada 1 aclik yaparak beslenme duzenime devam ediyorum yapabildigim kadar.
umarm sonraki hafta 65 i gorebilirim.

Nasil yapiyorsuniz Bende böyle birsey yapmak.istiyorum diğer günler normal.mi yiyorsunuz diyet teymis gibi mi.yiyorsunuz

merhaba,
normalde rengin hoca 1 ay duzenli 8/16 gibi 2 ogun olarak devam edip acliklara haftada 1 devam etmeyi oneriyor.
yeni baslayacaksaniz bu sekilde baslayabilirsiniz.
veya 10/18 gibi saatleri kendinize gore ayarliyorsunuz yemek saatleri disinda hic birsey yemiyorsunuz.
aralikli oruc ve az karbonhodrat mumkunse sifir seker netice almamaniz cok zor.
detayli bilgiler icin Rengin Borekcinin sayfasini inceleyin lutfen.

Back
X