Motivasyona ihtiyac duyanlar

Sunnysunny28

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
16
2
6
Diğer
Arkadaslar ben kendim 4 Ayda 45 kilo vermisdim. Zaiyflamak ile alakali bircok kitap okudum ve kndime uygulayarak vermisdim bu kiloyu.Bircok Arkadasimada yardm ettim Kilo vermekde motivasyona ihtiyac duyan Arladslar yazabilirsiniz . Kilo vermenin zorlugunu inanin cok iyi biliyorum.

Sunny

Valla çok iyi vermissin.
Daha once başarısızlik deneyimim konuyu ben actim
Motivasyon benim icin eksik.
Nasıl yapabildin anlatirmisin

Merhaba...
Hangi kitaplari okudun söyleyebilir misin?
Cok güzel kilo vermisin, cok tebrik ederim

Ouvvvvvvv bravo ama çok fazla değil mi 4 ay için "45" kilo?Kaçtan kaça düştün acaba, sağlığın ne durumda ve sporla birlikte mi verdin?

Son düzenleme:
Ouvvvvvvv bravo ama çok fazla değil mi 4 ay için "45" kilo?Kaçtan kaça düştün acaba, sağlığın ne durumda ve sporla birlikte mi verdin?

Evt cnm hergun en az bir saat crosstrainer yapdim yarim saat kas agirlik hareketleri ve herturlu karbonhidrati hayatimdan kesdim. Su an kilo vermiyim ama 100+ kilolardan düssüm baslangac kilom fazlayi tabi canim. Ve hergün kndime göre cok su icdim 4-5 litre doktorumun tavsiyesiydi :)

Sunny

Tebrik ederim, azmin zaferisin. En başından detayları bekliyoruz. Bu arada günlük su miktarı kilona göre mi hesaplandı ve fazla miktarda tüketilen suyun mineral kaybı + böbreklere ağır yük olduğu ile ilgili şeyleri duymuşsundur, bu konuda dr' un ne dedi?

Tabi canim ben fazla kilomdan dolayisiyla okadar su icme yetkim vardi hani böbrek rahatsizligi olan biri zaten okdar icmesi yalniss olurdu bncede canim. Ama o fazla su herzaman bedenimi temizledi bana dinclil verdi tabi hersein fazlasi zarar ama benim kilom 100+ dan fazlaydi diye bana göre normeldi canim. Ve ben hergün birde spor yapiodum cnm

Sunny

Benimde motivasyona ihtiyacim var bir türlü diyetlerimin sonunu getiremiyorum midemin o kadar çok büyüdüğünü düşünüyorum doymuyorum cok uzuluyorum 110 kiloyum banada yardim edin lutfen :-(

Merhaba arkadaşlar,ben de yaklaşık 100 kiloyla 5 gün önce diyete başladım.Evet diyetimi harfi harfine uyguluyorum ama spor konusunda pek de yapıyorum sayılmaz.İlk gün okuldan çok yorgun geldim o yüzden yapamadım.İkinci gün 20 dk. oryantal,25 dk plates ve 15 dk yürüyüşle 1 saat spor yaptım.Ama dün ve bugün gene yapamadım Okuldan geldiğimde kendimi çok yorgun hissediyorum.Saat 5.30da spora başlıcam diyorum ama koltukta dinlenmek için uzanırken farkında olmadan uyuyup kalıyorum.Motivasyon konusuna gelince,sevgilimle iddiaya girdik. 4 ay içinde 15 kilo verirsem bana çok istediğim telefonu alıcak,eğer veremezsem ben ona playstation 3 alıcam.Her gün iddiayı devam ettiriyoruz.O bana diyor parayı hazırla,ben de ona diyorum telefon parasını hazırla felan diye.Bir de bugün bir seminere gittim,psikoloji üzerineydi.Adam "bir şeyi yapmaya karar verdiyseniz,muhakkak kararınızın arkasında durun" dedi ve kilo vermeye çalışan birinden örnek verdi.Çok gaza geldim,bu sefer cidden kararlıyım ama sporum ne olucak onu bilmiyorum Vücudumun yorgun düşmemesi için ne yapmam gerekir ya da acaba vücudum diyete mi direnç gösteriyor da bu kadar yoruluyor anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…