• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motivasyona ihtiyacım var

bende motive olamıyorum ama evde ders çalışmayacağımı bildiğim için, okulda derslerimin hepsine girip düzgünce dersi takip ediyorum. zaten 1. sınıflarda görülen bişeydir bu. bende öyle yapımıştım ve sınıfta kaldım 3 sene oldu hala daha yeni toparlıyorum. kafayı vurmadan anlamışsın ne güzel sen.

yorumlarınız için tekrar teşekkurler.yalnız birşey dikkatimi çekti sanki arkadaş ortamım yuzunden derslerime özen vermiyormus gibi algılanmışım.demek istediğim okulda çok samimi ortamım yok belki oda okula istemeden gitmemin nedenidir diye düşündüm.
ders çalışmaya başladım iyi gidiyor.eskiye göre hele.bahsettiğiniz ödül ceza sistemini koydum.bugun bitirmem gereken konuyu bitirirsem istedigim kadar internette gezmek serbest dedim kendime;bitirmezsemde ertesi gun o konu ve sorular bitene kadar cezalıyım.sanırım bu sistemi oturttum.herkese tavsiye ederim.çok yerinde tespitler yapmışsınız teşekkur ederim tekrar.

Dersleri aksatma, sinifta dikkatli dinle.

Dikatli dinledigin takdirde, cogu seyler aklinda kaliyor zaten.

Su kriz doneminde, okulun bittikten sonra inanki bi ise ihtiyacin olacak..

Gelecegini dusunerek ders calismaya baslaki, motivasyon olsun ders calisman icin.

gelecegin icin.. a.s.

Back
X