motivasyona ihtiyacim var

Verim alamıyosanız o kadar saati ders başında geçirmenizin bir anlamı yok

Ki hazırlandığınız sınavların başarılı olmanız halinde son barajı referans yani torpil.öğretmenseniz neden a grubundan hazırlanıyorsunuzki

Aslinda o bankaci ablanin durumdayim bende tam olarak .
Biraz daha kendimi ihmal etmeye devam edersem artik hiç algilayamayacak duruma gelecegim diye korkuyorum .
Yarin sabah 9 da gene milli kutuphaneye gidip aksam 7 de cikicam .
Artik bu tempo beni delirtecek diye korkuyorum .
Arkadaslarimla oturduğumda huzursuz hissediyorum .

Allah emek veren kimsenin emeğini zayii etmesin insallah . Sizde hazirlaniyorsunuz galiba

Artik işi gırgıra cevirdim . Kutuphanenin anahtari bende bensiz acamazlar diye :)
Ama bu gece gibi bazen olmayacak voodo bosuna cabaliyorsun birak artik kendini kaptirmayi diyorum dusuyor enerjim

Etrafa kulakları kapa, calıs. Sen büyük bir cesaret göstermis işini bırakmıssın. Etrafın seni etkilemesine izin verme. Ben de yapmıstım bunu. Üzerimde baskı olusturan bir sey vardı, sonuc hüsran. Ama sükür baska bir kapı acıldı ve nefret ettigim işime de dönmeyecegim bir daha özelde inşallah. Yani olmaması da bir seylerin sonu degil, aksine yeni bir seyin baslangıcı olabiliyor. Kısmet olur da kalkmazsa, sonki haberlerden sonra 2016'ya hazırlanıyorum az az. Zaten yeni işimde yükselme için bana gene lazım bu calıstıklarım, kalkarsa da bosuna calısmamıs olacagım. En azı temelim var diyorum su an.

Back
X