- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bir kahve yapiyorum oturuyorum etrafin daginikligini izliyorum.oglumu doyuruyorum onun tum islerini halledip kendi yuzumu bile yikamadan saclarim darmadaginik ustumde 3 gunluk kiyafetlerle oglumla ogle uykusuna yatiyorum.ama bu durum en fazla 1 gun suruyor sonra hooooopppp sabahin 7 sinde ew temizligi :)
Iste ben bu halimden nasil kurtulurum diye dusunmuyorum hic.dusundukce isin icinden cikamiyorum cunku. Takmiyorum kafama hiiiicccc.zaten mecburiyette biniyo uzerime siviyorum kollari allah ne verdiyse.sonra bi bakiyorum ew mis brn mis. Oyle iste bi duse bi kalka oluyorSonrası nasl oluyor işte :) Naıl tekrar ve bu kadar hızlı toparlanabiliyorsunuz ?
Ben ogrenciym staj okul dersler sinavlar sevgisiyle olan skintilar gün içinde yasadgm skintilar derken öteki sabah yataktan kalkmak istemiyorum bugün gitmiycem diyorum, ama içimden bir ses git ve yapman gerekeni yap diyor. Gitmesem stajda yok yazilicam okulda yok yazilicam derse girmedgm için cikicak yerleri not alamiycam sevgilimi goreniycem arkadaşlarımla sohbet edemiycem... O gün bana bir şey kazandirmiycak.. Gün sonunda yine yorgun olucam ama tüm islerimi halletmis olucam..
Su an daginik bir oda beni bekliyor. Ben kalkip yerdeki kıyafetleri toplamasam masayi toplamasam yatagi toplamasam neye yarari var ? Evet bir sure yorulucam ama sonra o tertemiz odada uzanip dinlenicem.. :)
Ben evli değilim anca okul,ödev konusundaki motivasyon sağlamamı anlatabilirim :):)
Şunun bilincindeyim eğer ödevlerimi,konu tekrarlarını zamanında yapmazsam birikir,birikir... Ve bu sınav zamanı bana yük olur.
Sen de bu şekilde yapabilirsin mesela ütüyü yapmazsan,çamaşırları yıkamazsan onlar birikir ve altından kalkamazsın gözünde büyür..
evet teorik olarak farkındayım ,ama pratik konusunda bişi diyemicem :)
Çalışıyor musun yoksa ev hanımı mısın? :)
evliyim ,çalışıyorum ,okuyorum ...
Çok hoşsunuzşimdi kaynanam içeri girse halim nice olur diye düşünüyor ve ok gibi fırlıyorum
al sana müthiş bir motivasyon
Aynı.evliyim,çalışıyorum,okuyorum sayılır(Formasyon alıyorum) artı kpss ye hazırlanıyorum,artı çocuğum var. Ve aynı durumdayım,bendeki motive eksikliğinin sebebi mukemmeliyetcilik,biraz dikkat dağınıklığı ve allah vergisi bir tembellik.bununla birlikte kafada deli planlar.ben çözüm bulamadım henüz,takipteyimevliyim ,çalışıyorum ,okuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?