Motive edici hikâyelerini ihtiyacım var.

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
Günlerdir babamla konuşuyorum. Doğumgününü pastami bile uflettirmedi bana kutlamak bile zor geldi. Evimize misafir bile cagiramiyorum. Annemi kanser etti. Hep sağa sola saldırıp dovmekle tehdit etti. Kendi paramla aldığım ne varsa millete kendisi almış gibi hava attı. Dışarı gezmeye çıkmam bile battı. Ben çok çabaların ona sarılıp öpmeye çalıştım ona iyi gelmeye calistim iletişim kurmaya çalıştım ama olmadı. Artık pes ediyorum. Sanki gençliğim boşa heba oluyo gibi hissediyorum. Yaşım 21 ve üniversite okuyorum. Hiçbir zaman için huzurlu dışarıda gezen biri olamadı bu yüzden arkadaşlarımın davetleri ne katılamadığım için dost da edinemedim. İşin komik tarafı güzel sanatlar ogrencisiyim. Bi şekilde çok para kazanacağını ikna edip bu bölümde okumak için izin koparttim. Babam her seferinde evlenince her istediğimizi yapacağımızı söylüyor ona gore kadınlar eslere ve babalara itaat etmeli. Ben mutlu olmak için biriyle evlenmek istemiyorum zaten evlenmek istesem de babam evi olmayana kız vermiyo. 30uma kadar da bu hapis hayatını yaşayamam. Ben kendi kendime yemek istiyorum. Annem üzülmesin diye bu evden ayrilamiyorum. Ne yapmalıyım bi çıkış yolu yok mu. İyi bi öğrenci olsam da okul uzadı. Mezuniyeti beklemeden ise başlamak istiyorum ama ablamdan görüyorum iş kadını olması bile babamdan kurtulmasina yetmiyor.
Bu evden kavgalı ayrılamam annem çok üzülür. Seneye bi ise başlamak istiyorum ama bu evden ayrılmak için bi mazerete ihtiyacım var çok zor durumdayım. Babama bu evden bi daha para almiycagima dair yemin ettim. Ablamdan ve kardeşimin okul kredisinden alıyorum. (Geri odiycem mutlaka) Ama bu evin yemeğini yemek bile zor geliyor bana. Keyfi olarak kiraya çıkarsam babam bunu namussuzluk olarak görür asla izin vermez. Umut verici bisiler duymaya ihtiyacım var. Hic kimseye bu derdimi anlatamiyorum

Baska bi sekilde is buldum desen? Yani kücük bi sehirdeysen büyüksehirde ancak is bulabildim gibi bi durumu öne sürebilirsin.

Ama ben olsam gözüm hep arkada kalir. Annem icin.

Ben kozmopolit bi şehirdeyim ve şehirdisinda okuduğum alanda iş bulamam. Bu mümkün olsa da annemin uzağına gitmeyi asla dusunemem

Babanız cahil, onun istediği biriyle evlenmek zorunda değilsiniz. Bir kadın eşine ve babasına itaat etmez. Siz bir iş bulun, kendi ayaklarınızın üstünde durmaya bakın. Ablanıza nasıl davranıyor?

Babanız cahil, onun istediği biriyle evlenmek zorunda değilsiniz. Bir kadın eşine ve babasına itaat etmez. Siz bir iş bulun, kendi ayaklarınızın üstünde durmaya bakın. Ablanıza nasıl davranıyor?
Ablama karşı da boyle. Ablam bu olaylar yüzünden eve görücü bile cagiramiyo. Yıllardır suren bi birlikteliği var. Artık bu kisitlamalar bitsin belki nisanliyken gezebilirim diyo ama yok. Ablami da histerik biri haline getirdi bu adam ablam ona ağzını hiç acamiyo. Bi uç kız kardeşiz bu kironun kızları olduğumuza hickimse inanmaz bile.

Ablama karşı da boyle. Ablam bu olaylar yüzünden eve görücü bile cagiramiyo. Yıllardır suren bi birlikteliği var. Artık bu kisitlamalar bitsin belki nisanliyken gezebilirim diyo ama yok. Ablami da histerik biri haline getirdi bu adam ablam ona ağzını hiç acamiyo. Bi uç kız kardeşiz bu kironun kızları olduğumuza hickimse inanmaz bile.

Anlama karşı da boyle. Ablam bu olaylar yüzünden eve görücü bile cagiramiyo. Yıllardır suren bi birlikteliği var. Artık bu kisitlamalar bitsin belki nisanliyken gezebilirim diyo ama yok. Ablami da histerik biri haline getirdi bu adam ablam ona ağzını hiç acamiyo
Babanız nasıl biri? Kaç yaşında, ne iş görür, nasıl evlenmiş? Bunlar çok önemli şeyler. Neden kadını bastırılmış olarak görüyor? Motive istemişsiniz, başka bir yerde de yazmıştım. Ailem evliliğime karşı olunca davetiyeyi çıkartıp ellerine verdim. Düğünüm bu vakitte, ister gelin ister gelmeyin dedim. Sonuç olarak evliliğim 6.ayına doğru gidiyor. İstersen olur :)

Kıro mu? Ne kadar ayıp.
Ne olursa olsun babanız. Güzel sanatlar okuyup kozmopolit bir şehirde yaşayan biri için itici bir tavrınız var.
Atsanız atılmayacak satsanız satılmayacak bir durumda iseniz ayak uydurmak en doğrusudur.
En azından kendi özgürlüğünüzü elde edene kadar. Herhalde sizi eve prangalayacak değil.

Babanız nasıl biri? Kaç yaşında, ne iş görür, nasıl evlenmiş? Bunlar çok önemli şeyler. Neden kadını bastırılmış olarak görüyor? Motive istemişsiniz, başka bir yerde de yazmıştım. Ailem evliliğime karşı olunca davetiyeyi çıkartıp ellerine verdim. Düğünüm bu vakitte, ister gelin ister gelmeyin dedim. Sonuç olarak evliliğim 6.ayına doğru gidiyor. İstersen olur :)
Annem de problemli biri olsaydı ardına bakmazdim. Ama benim yüzünden hastalanmasına dayanamam. Babam cahil ailesi tarafından simartilarak yetiştirilmiş biri. Ailesi de onun gibi dengesizmis diyorlar. Onlar vefat ettiğinde küçüktüm. Annemle severek evlenmişler ama annem iyi bi babaya sahip olduğu için içinden hiç kötü şeyler geçirmemişse kötü erkek nedir bilmiyormuş. Oyle ki babam yıllarca evde yattı annem calisti

Kıro mu? Ne kadar ayıp.
Ne olursa olsun babanız. Güzel sanatlar okuyup kozmopolit bir şehirde yaşayan biri için itici bir tavrınız var.
Atsanız atılmayacak satsanız satılmayacak bir durumda iseniz ayak uydurmak en doğrusudur.
En azından kendi özgürlüğünüzü elde edene kadar. Herhalde sizi eve prangalayacak değil.
Bana iğrenç kufurler eden bi adama saygı duyucak degilim.
o bana ne olursa olsun sen benim kızımsın diyip bu pislikliklere son veriyo mu?
hep bu zihniyet yüzden bu hale geldik. "o benim hayatımın içine etsin ama ben susayım sonuçta beyimdir sonuçta şuyumdur sonuçta buyumdur"

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X