motive olamıyorum :((

yesil_nar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
200
0
16
Diğer
Ders çalışmam lazım ama, hedeflerin zorluğu gözümü korkutuyo motive olamıyorum. Hedefleri düşünsem kitaplarımı hemen kapatıyorum olmuycak bu iş diye, az kaldı 7 hafta sonra herşey biticek kurtuluyosn diyorum,o zaman da ders çalışmak işkence haline geliyor, benim zihnimde bitirip beş hafta oturmam lazım masaya, ama nasıl yapıcammm :(

Sınavı gözünde çok büyütmüşsün ..

Üniversite sınavlarına mı hazırlanıyorsun bilmiyorum ama bence sınavı kazanmak , üniversiteyi okumaktan daha kolay ..

Havalların güzelleşmesiyle insan derslerden az da olsa soğuyor , sık biraz dişini.. (=

Son düzenleyen: Moderatör:
düşünme biçimin yanlış bu iş olmayacak diye değil bu iş olacak seneye bu dertten kurtulucam

ağustosta tercih için nereleri yazsam diye düşünmelisin.

kendin kendine inanmazsan gerçekten olmuyor

kpssyı Allahın izniyle atlatmış ve kurtulmuş birisi olarak söylüyorum.kendine inan.olmayacak değil acaba seneye hangı şehirde yaşarım diye hayal kur.faydasını görürsün.

havalarda güzelleşti işin daha da zorlaştı ama seneye kendi paranla gideceğin tatılı düşün mesela.

bu arada kpss için çalışıyorsun sanırım çünkü ona 7 8 hafta kaldı tahmınımce.

başarılar dilerim.

Sınavı gözünde çok büyütmüşsün ..

Üniversite sınavlarına mı hazırlanıyorsun bilmiyorum ama bence sınavı kazanmak , üniversiteyi okumaktan daha kolay ..

Havalların güzelleşmesiyle insan derslerden az da olsa soğuyor , sık biraz dişini.. (=

dişimi sıkmam lazım tamamm, ama gel gör ikna olamıyorum :D

düşünme biçimin yanlış bu iş olmayacak diye değil bu iş olacak seneye bu dertten kurtulucam

ağustosta tercih için nereleri yazsam diye düşünmelisin.

kendin kendine inanmazsan gerçekten olmuyor

kpssyı Allahın izniyle atlatmış ve kurtulmuş birisi olarak söylüyorum.kendine inan.olmayacak değil acaba seneye hangı şehirde yaşarım diye hayal kur.faydasını görürsün.

havalarda güzelleşti işin daha da zorlaştı ama seneye kendi paranla gideceğin tatılı düşün mesela.

bu arada kpss için çalışıyorsun sanırım çünkü ona 7 8 hafta kaldı tahmınımce.

başarılar dilerim.

hayır lys için :) çok tatlı bi yorum yapmışsın gülümseyerk okudum teşekkür ediyorum :) Zor bi bölümü, şehri istediğim için ya olmazsa lar geliyor hemen aklıma, problem o Ama bişiyi 40 kere söylersen olurmuş , üzerine gidersem olur diye ummaktayım :)

Bende LYS'ye hazırlanıyorum ve senin gibiyim. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum. Sanırım yapılacak ilk şey kk'yı kapatıp masaya oturmak :97:

Back
X