Bir arkadaşım bu ürünle hayatının değiştiniğini söylüyor :)
rendeleme doğralama dediğinde kesinlikle kolay ve hızlı bir şekilde halledebiliyormuş. Videosunu da izledim gerçekten öyle.
İnternette Tefal yoğurtcum aldığım bir sitede buldum.
Kullananlar memnun sizin de fikirlerinizi merak ediyorum...???
Merhaba..ben kullanıyorum..çok memnunum...fişe takılı duruyor sürekli ve mutfakta en çok kullandığım minik ev aleti bu:=)
başka rende almadım zaten..bazen misafirlerim makinayı batırma onun için diyor ama sonuçta normal rende kullansan onu da yıkamak zorundasın..yıkaması da çok kolay zaten...
Rende yaparken ellerimi keserdim hep..nefret ederim...tam benlik bir ürün...
yalnız bi kususru var..rendelediğiniz malzeme bitmeye yakın kalıyor içinde..yani son 1 cm lik kısımı rendelemiyor...
ben, tefalin kampanyası vardı 149'a aldım...ama geçen baktığımda 169 diyolardı...
bende bu konuda çok kararsızım.bugün alıcam internetten araştırıyorum.ama ne yapsam ki?memnun kalmayanlarda çok var gibi
soğanı eziyor diyorlar gerçekten öylemi? kullananlar yazabilirler mi? avantajımı çok dezavantajımı?
soğanı hiç denemedim ben...sağoanı eziyorsa oda eksik kalsın amannnn
diğer yaptıkları bana yetiyor..
ama soğanı 4 e bölüp çok bastırmadan kalın uçlu dilimleme aparatını kullanırsan ezilmez diye düşünüooorum...
soğanı hiç denemedim ben...sağoanı eziyorsa oda eksik kalsın amannnn
diğer yaptıkları bana yetiyor..
ama soğanı 4 e bölüp çok bastırmadan kalın uçlu dilimleme aparatını kullanırsan ezilmez diye düşünüooorum...
Ben kullaniyorum, cok memnunum. Ozellikle sert sebzelerde cok ise yariyor. Kirmizi lahana, havuc ve turp yapiyorum salata icin, birkac dakikada hazir oluyor. Temizlemesi de kolay, sadece ön parcasini ve rende kismini yikayip hallediyorum.
merhabalar bende dün çeyizim için aldım ama ben sanırım kazıklandım :) 211 liraya aldım evkurdan sırf onu kullanmak için biran önce evlenmek istiyorum dermişim :))) ürün daha elime geçmedi gelince denicem ayrıca bir rondo almadım onun yaptıgı görevi görür diye düşündüm ölemi yoksa almam gerkirmi ?
Ben çok memnun kalmadım. havuç rendelemek ve salatalık kesmek dışında pek bir şey yapmıyor. Elma peynir soğan rendeleyemedim. Eziyor Dişleri çok keskin değil biraz daha keskin olsa daha iyi sonuç verecek Bence biraz daha geliştirilebilecek bir ürün kolaylığı konusunda haklısınız