mozaik turner sendromu anne adaylari ve gebeler yardim??

cnnsmy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
3
0
1
41
Arkadaslar benim 2 dusukle sonuclanan gebeligim var. 10 haftalik olmadan ikisininde kalbi durdu ve kurtaj oldum. Yapilan genetik incelemeler sonucu mozaik turner. Ve suan normal gebelik onermiyor dr.lar. pgt yontemi ve tup bebek oneriyorlar. Bu sureci yasayan arkadaslar benimle deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum.

Merhaba benimde iki dusugum var ilki arastirilmamisti ama ikincisi 9haftalikti kalbi durdu turner cikti sonucu.doktorum bana normal gebeligi onerdi cunku esime ve bana yapilan genetik tahlil sonuclari normal cikti.ama henuz hamile kalamadim 4 aydir daha fazla beklemek istemedim ve gecen ay tup bebek yaptim o da negatif,pgt yapilmamisti bizim genetigimiz normal diye.onumuzdeki ay dondurulmus olanlarla deneyecegiz.eger yine tutunma olmazsa pgtli tup bebek yolu gozukucek..umarim bir faydam olmustur bende cok arastirdim bu konuyu ama benim durumumda kimseyi bulamamistim..

Tuplen yardımın icin teşekkür ederim. Benim bebeklerimde kromozom analizi yapılmadı ama Benim genetik testlerimde bende mozaik turner çıktı ve bize normal gebelik önerilmiyor. Ne yapacagımızada daha karar vermedik. Rabbim sanada saglıklı bir gebelik nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…