Arkadaşlar ben mp3 telkin dinlemeyi düşünüyorum herhalde duymuşsunuzdur, hayatimdegisti.com en popüleri. Kilo verme, dik durma, zinde uyanma gibi şeyler için çeşitli müzikler var. Müziğin altından insanların duyamayacağı frekansta bir konuşma oluyor ve bu bilinçaltımıza işliyor. Mesela "kilo vereceksin, daha az yiyeceksin" gibi. Dinlemek istiyorum ama bir yandan da güvenemiyorum. Orada ne dediklerini nereden bilebilirim? Dedikleri şeylerin metinleri de var ama emin olamam ki. Belki bilinçaltımıza kendi çıkarlarına uygun şeyler kaydediyorlar. Yani bu ne olabilir bilmiyorum ama her şey olabilir sonuçta. Aranızda daha önce bunları dinleyen var mı? Cevaplarınızı bekliyorum...
Bu arada ben de bedava ne varsa hepsini indirmiştim. Klasik müzik, new age, TSM, ney sesi, doğa sesi gibi versiyonları oluyor her telkin konusunun...
konunun ilk mesajında sitenin ismi geçiyor canım . hayatimdegisti.com diye ...detayları ordan araştirabilirsin.canım nerden indirdin ya ben bulamadım
Canim onu buldum indirdim fakat açılmıyo bilgisayardaArkadaşım hayatimdegisti.com sitesine gir en sağ sutunda ortaya doğru çalma listesi var hatta üzerinde de "telkinleri deneyin Download tıklayın indirin " yazıyor... orda "DOWNLOAD (bedava telkinler)" yazan yere tıklarsan mp3 ler iner bilgisayarına..
Tahminimce bilgisayarında mp3 leri çalacak programın( windows media player, VLM Player gibi) yoktur ya da indirdiğin arşiv dosyasını açacak programın yoktur... (Winrar veya winzip gibi )Canim onu buldum indirdim fakat açılmıyo bilgisayarda
Peki indirdiğin dosyayı açmaya çalıştığında bir uyarı veriyor mu bilgisayarın? veriyorsa ne yazıyor?Canim onu buldum indirdim fakat açılmıyo bilgisayarda
Tamam canım hallettim dinliyorum ne kadar süre dinlemek lazım acabaPeki indirdiğin dosyayı açmaya çalıştığında bir uyarı veriyor mu bilgisayarın? veriyorsa ne yazıyor?
Arkadaşlar ben mp3 telkin dinlemeyi düşünüyorum herhalde duymuşsunuzdur, hayatimdegisti.com en popüleri. Kilo verme, dik durma, zinde uyanma gibi şeyler için çeşitli müzikler var. Müziğin altından insanların duyamayacağı frekansta bir konuşma oluyor ve bu bilinçaltımıza işliyor. Mesela "kilo vereceksin, daha az yiyeceksin" gibi. Dinlemek istiyorum ama bir yandan da güvenemiyorum. Orada ne dediklerini nereden bilebilirim? Dedikleri şeylerin metinleri de var ama emin olamam ki. Belki bilinçaltımıza kendi çıkarlarına uygun şeyler kaydediyorlar. Yani bu ne olabilir bilmiyorum ama her şey olabilir sonuçta. Aranızda daha önce bunları dinleyen var mı? Cevaplarınızı bekliyorum...
Ben önermiyorum böyle şeyleri..Aslında evet bir metin okuyor ve bazı yerlerde duyabiliyorsun dahi ne dediğini yazılı olarak da bulunuyor sitede sanırım ama ben dinlediğim gecenin sabahında uyku felci olayını yaşadım..hani karabasan diye bilinir aslında psikolojiktir ya..işte bi müddet gözlerim kapalı bilincim açık kaldım korkmadım çünkü psk oldugunu biliyodum..ama tavsiye etmiyorum bu nedenle
Konu çok eskide kalmış ama ben yeni duydum. Ücretsiz bir şey yok artık siteye baktım hepsini kaldırmışlar. Eğer sizde hala duruyorsa bana da gönderir misiniz?Bu arada ben de bedava ne varsa hepsini indirmiştim. Klasik müzik, new age, TSM, ney sesi, doğa sesi gibi versiyonları oluyor her telkin konusunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?