A aylo90 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 3 0 6 29 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aylo90 #1 Merhaba eşim yarın kalbinden emar çekilecek bende yanında olmak istiyorum 13 haftalık hamileyim yanında olsam bir sıkıntı olur mu
Merhaba eşim yarın kalbinden emar çekilecek bende yanında olmak istiyorum 13 haftalık hamileyim yanında olsam bir sıkıntı olur mu
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 2.176 1.189 63 29 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aylo90 #2 aylo90 .!.: Merhaba eşim yarın kalbinden emar çekilecek bende yanında olmak istiyorum 13 haftalık hamileyim yanında olsam bir sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... mr odasına mr çeken personel dahi girmiyor siz de giremezsiniz ki kapıda beklersiniz zaten kaç dakika sürecek çekilir çıkar hemen. riske atmayın bence ne olur ne olmaz
aylo90 .!.: Merhaba eşim yarın kalbinden emar çekilecek bende yanında olmak istiyorum 13 haftalık hamileyim yanında olsam bir sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... mr odasına mr çeken personel dahi girmiyor siz de giremezsiniz ki kapıda beklersiniz zaten kaç dakika sürecek çekilir çıkar hemen. riske atmayın bence ne olur ne olmaz
A aylo90 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 3 0 6 29 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aylo90 #3 Yok zaten dışarıda beklesem sıkıntı olur mu