mraniye Medicana DR. Sibel Akaln Acil....

semiror

Evli,Mutlu,Çocuklu...
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
225
0
96
45
İstanbul
arkadaşlar dr. sibel açıkalın hakkında bilgisi olan,giden duyan varmı?
Birde ümraniye medicanada doğum yapan memnun olan varmı?
Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürlerr...a.s.

öncelikle hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin Allah
bende ümraniyedeyim ama asla medicanayı tavsiye etmem bir çok arkadaşım memnun kalmadı
Sibel hanımıda şöyle tanıyorum bi arkadaşım gitti ona ve bıraktı bence asla gitme
ben göztepe medical de Mehtap Yazıcıoğlun da doğum yaptım tavsiye ederim canım
ama medicana ya gitme

teşekkür ederrim canım dileklerin için..
gerçekten mi hastane kötümü yaa!!
aslında ben medipole gidiyorum sema ovalı doktorum,ondan hiç memnun değilim kimsedende iyi yorum duymadım,bende hastane ve dr. değiştirim dedim napcam şimdi ben yaa...banada yakın olur diye istemiştim.göztepe medical çokmu uzak bana acaba bi bakim netten,saol canım tekrar..

canım medipolü bırakma derim çok iyi insana değer veren bi hastane. ben hamileliğimin en başında 1 hafta içinde 2 hastane değiştirdim. biraz öncede başka bi arkadaşa yorum yaptım leyla hanımı dene derim. medicanayı daha önce bi rahatsızlığımdan dolayı biliyorum. tam soyguncu bi hastane gereksiz bi sürü test falan yapıyolar. yinede karar senin...

ilk doğumumu medicanada yaptım.dr um sibel hanımdı.ve bebeğimi kaybettim.doğumhane ortamı çok kötüydü.ikinci bebğimi medipolde yaptım.dr leyla hanımdı.medipol her açıdan iyiydi.çalışanlar çok ilgiliydi.şimdi biraz yoğunmuş ama medicanadan daha iyi durumdadır.

medicanaya gitmeyin arkadalar bence o hastane ve doktorum beni 9ay 10 günlük hamileyken yarı yolda bıraktı başının çaresine bak ben girmicem doğuma ded adil hakan ilhan dı doktorum berbat bi hastane

off ya kimi iyi diyor kimi kötü bnde sibel hanımın hastasıyım memnunum kendisinden çok sempatik ilgili bi doktor, hastane personelide çok ilgili odaları temiz katları temiz... doğumu orda düşünüyorum umarım son anda sezaryene mecbur bırakılmam, normal istiyorum

öncelikle hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin Allah
bende ümraniyedeyim ama asla medicanayı tavsiye etmem bir çok arkadaşım memnun kalmadı
Sibel hanımıda şöyle tanıyorum bi arkadaşım gitti ona ve bıraktı bence asla gitme
ben göztepe medical de Mehtap Yazıcıoğlun da doğum yaptım tavsiye ederim canım
ama medicana ya gitme

Eğer hala doğum yapmadıysan tabii ben 1 yıl önce doğum yaptım dr um sibel hanımdı hastane hijyenik ve bakımlı ayrıca sibel hanımda çok ilgili bir doktor.ama çocuk doktorları için aynı şeyi söylemem mümkün değil.hastanenin pahalı olduğu doğru ama sibel hanım için ters bir şey söyleyemem çünkü hiç yanlış bir hareketini görmedim.çalışma arkadaşı reyhan hanım öldüğü gün bile gözleri ağlamaktan şişmiş halde gülümseyerek karşıladı beni.google den sibel açıkalın yaz sitesi var oraya gir ve incele derim.mutlu günler sana....

Back
X