mrb 8 haftalık hamileyim lekelenme şeklinde kanamam oluyor basından geçen varmı

benim de ilk haftalarda kanamalarım oluyodu lekelenme şeklinde. doktor bana progestan verdi ve gerekmedikçe iş yapma hareket etme bol bol dinlen demişti.9.haftadan sonra kesildi çok şükür. bu kanamalar çoğu gebede oluyor canım. genellikle düşük tehlikesi olarak görülüyor. sen sakın ihmal etme. muhakkak doktoruna git.

sağol canım 15 gündür yatıyorum progestoran kullanıyorum proluton vuruldum bekliyorum bakalım hayırlısı

Bol bol dinlen ve doktorunla iletişimde bulun...
Benimde lekenlenmelerim vardı 3 ay sürekli yattım ve 90 tane iğne vuruldum....
Çok şükür şimdi 4 aylık bir kızım var...O yüzden bol bol dinlen...
İnşallah sağ salim yavrunu kollarına alırsın...

Bol bol dinlen ve doktorunla iletişimde bulun...
Benimde lekenlenmelerim vardı 3 ay sürekli yattım ve 90 tane iğne vuruldum....
Çok şükür şimdi 4 aylık bir kızım var...O yüzden bol bol dinlen...
İnşallah sağ salim yavrunu kollarına alırsın...

allah güle güle büyütmeyi nasip etsin isteyenlerede nasip olur inşallah yatıyorum hep ama zaman geçmek bilmiyoorrr

benim ilk hamileliğimde oldu 3 aylık olana kadar progestan kullandım..bu ilaç baş dönmesi ve uyku yapıyo...birde mümkünse sürekli uzan..

kızlar 6 haftalık hamıleyım hamıle oldugumu ogrendıgımden buyana lekelenmelerım var doktor ğrogestan verdı. 13 gundur yatıyodum 2 gun once kanamaya cevırdı zaten benım lekelerde yogun ve pütürüklü oluyordu. 8 nisanda kendı doktoruma gıttım kesde bozulmus bebek gelısmemıs ama kalbı atıyo dedı dün başka bı dotora gıttım oda hersey normal evet 13 gundur leke ve kanama oldugu ıcın düşük tehlıkesı var dedi.kendı doktorum yatmamı tuvalet harıcı kalkmamı solemıstı bu doktor da oluruna bırak ama kendını yorma dınlen dedı.illa süşük tehlikesı olan bebekı sağlıksız bebek degıldır dedı
kafam cok karısık

kızlar 6 haftalık hamıleyım hamıle oldugumu ogrendıgımden buyana lekelenmelerım var doktor ğrogestan verdı. 13 gundur yatıyodum 2 gun once kanamaya cevırdı zaten benım lekelerde yogun ve pütürüklü oluyordu. 8 nisanda kendı doktoruma gıttım kesde bozulmus bebek gelısmemıs ama kalbı atıyo dedı dün başka bı dotora gıttım oda hersey normal evet 13 gundur leke ve kanama oldugu ıcın düşük tehlıkesı var dedi.kendı doktorum yatmamı tuvalet harıcı kalkmamı solemıstı bu doktor da oluruna bırak ama kendını yorma dınlen dedı.illa süşük tehlikesı olan bebekı sağlıksız bebek degıldır dedı
kafam cok karısık

canım her doktorun yorumu farklı oluyo kafa karıştırıcı doktorunu iyi arastır bende aynı durumdayım tam doktoru buldum derken oda başka il e gitti arastırıyorum bakalım sen yinede fazla kendini yorma dinlenmene bak ben biraz yoruluyum kanamam fazlalaşıyo hakkımızda hayırlısı olsun bol bol dua et

Back
X