mrb aranıza yeni katıldım 5 - 1 hamileyim çok az kanamam oluyo yaşayan varsa lutfen

mseylul

oğluşum geliyo:)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
636
0
26
İstanbul
2 gun önce doktura gittim düşük olab,ilir dedi ama bu sadece bi şüphe dedi iş yaptığımda çok hafif pembe kanamam oluyo acaba düşük olurmu birde hiç bulantım olmuyo bulantı olmaması neye işaret ilk hamileliğim ve çok tecrubesizim yaşayan varsa lutfen yazssın şimdiden teşekurler

kan değerlerin iyi bence ama bol bol dinlen hatta kalkma wc dışında 1 2 hafta dikkat et.Bulantı için erken daha geçte cıkabilir.

kan değerlerin iyi bence ama bol bol dinlen hatta kalkma wc dışında 1 2 hafta dikkat et.Bulantı için erken daha geçte cıkabilir.
teşekur ederim yarın zaten doktora gidicem bi kan testi daha yapılıcak inşallah guzel çıkar zaten bu ikinci doktorum ilk doktor daha ilk gunden dış gebelik diye korkuttu beni

canım benim dün itibariyle 3 defadır kanama oluyor progestan kullanıyorum hiç endişelenme bol bol dinlen hatta bu sefer doktora bile gitmedim önemli olan dinlenmek ve progestana devam etmek

canım benim dün itibariyle 3 defadır kanama oluyor progestan kullanıyorum hiç endişelenme bol bol dinlen hatta bu sefer doktora bile gitmedim önemli olan dinlenmek ve progestana devam etmek

canım benim teşekurler ama bugun doktor kesin sağlıksız dedi ya dış gebelik yada duşuk olucakmış sonuç rabbim sizinkilere sağlıkla doğmayı nasip etsin

2 gun önce doktura gittim düşük olab,ilir dedi ama bu sadece bi şüphe dedi iş yaptığımda çok hafif pembe kanamam oluyo acaba düşük olurmu birde hiç bulantım olmuyo bulantı olmaması neye işaret ilk hamileliğim ve çok tecrubesizim yaşayan varsa lutfen yazssın şimdiden teşekurler

cnaım geebeliğin hayırlıo lsun ben 8.haftamda kanamayla hastaneye yattım ama baya kanamam oldu umudumu yitirmiştim 4gün yattım sonrasında kahverengi lekelenmelerim 3hafta sürdü ama evde hep yattım sadece tuvalete kalktım bol su içitm senin gibi hiç bulantım yoktu benimde korkmuştum neden herksete var bende bulantı yok diye şuanda 4.ayımı bitirdim allahıma çok şükür 3lütestimiz bile yapıldı gayet iyi inş. meleğin seni bırkamaz doktorumun söylediği şeyi kafama çok iyi kzımıştım ozamnalar bana biz neyaparsak yapalım sağlıksızsa sen oturup kalkarken bile düşebilir ama sağlıklıysa korkma demişti inş. senikide sağlıklıdır

cnm kusura bakma şimdi gördüm son mesajını inş. son kaybın olsun. tez zamanda meleğine kavuşursun inş.cnm

durum nedir iyimisin?

SELAM CNM öncelikle hayirli olsun hamisligin bendede hic kusma olmadi simdiye kadarda olmicak sanirim kadindan kadina degisyor cnm merak etme
fazla ayakta kalma demisti bana doktorum yat dedi ayaklarini biraz uzat altina yastik koy dinlenmen lazim cok is yapma demisti bana yemek temizllik
hatta alisverise bile cikma demisdi ama Allaha sukur Rabbim korusun canim dua et ins Allahin izni ile birseycigin olmaz ins.

canım kötü örnek olucam belki ben korkutmak istemiyorum ama ben 8 haftalık gebeydim ta ki düne kadar :( kahverengi lekelerim vardı bir haftadır geçen pazartesi 1 gün yattım hastanede rapor aldım o hafta çalışmadım ama evde yine ayağa kalktım yemek yaptım işlerime baktım çok zorlamadan, pazar günü gece kırmızı kanamam başladı dün hemen gittik hastaneye yatırdılar sancılarım başladı maalesef düşük yaptım. Diyeceğim o ki yabana atma kanama ciddi bir olay lekelenme şeklinde bile olsa yat dinlen çalışıyorsan izin al ihtiyacın dışında ayağa kalkma kanaman geçene kadar. Ben gurbetteyim bakacak kimsem yoktu, ailenin yanındaysan yardımcı olsunlar. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.

mrb bn 21 haftalık hamileyim ve bnm 3 aylık olana kadar kanamam sürekli olmuştu...1 hafta geliyodu sonra 4 gün gelmiyodu hep öleydi.banada bi dr fazla ümitlenme demişti.ama progestanın hep hapını hemde iğnesini vermişti.çok şükür ALLAH ım nasip etti bak bugünlere geldik.kızımız olucak..ama 3 ay olana kdr bn hep annemlerde yattım çoraplarımı bile kardeşim giydirdi.sadece tuvalete gittim.kabız olup ıkınmamaya dikkat ettim vede cinsel ilişki asla olmadı...bunlara dikkat edersen rabbim de izin verirse İNŞALLAH sende sağlıklı bi gebelik geçirirsin.

durum nedir iyimisin?

hiç iyi değilim canım dış gebelik dıyolar kan değerleri 407 720 1160 1340 yeterince yukselmiyo dun doktor keseyı yıne göremedi ama ağrım sızım baş dönmem yok sadece çok mınık kanama yarın göruntuleme merkezine gidicem rahimde gebelik olmadığını anlaması gerekiyomuş doktorun sanırım ondan sonra dış gebelik tedavisine başlıcak çok moralım bozuk butun gun yerimden kalkmadan öle oturuyorum canım hiçbişey yapmak istemiyo hakkımda hayırlısı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Back
X