Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaslar ikizlerin plesentası tekmi ciftmi ne zaman görülür acaba!!!!
tek plesentamı ciftmi merak ediyorum ikiz gebeyim suan iki kese var büyük ihtimalle tek yumurta dedi dr.ama plesentalarıda önemli sizler ne zaman gördünüz yardım edin cok kafama takıldı..tek olursa riskliymiş
cnm 8,9 haftalıkken belli olur.senin iki kese varsa plasentaları da ayrıdır.ayrıca ayrı ayrı iki kese varsa çift yumurta ikizidir.benim tek kese vardı ve tek yumurta ikizi.hem tek yumurta da diğeri öbür bebeği öldürür diye bişey olmaz yani nadirdir sadece birisi daha çok beslenir takma kafana
2 ayı kese varsa çift yumurta ikizidir. amaşöyle bi durumolabiliyor.mesela kuzenimde çift kesesi vardı ama bebeklerin plesentası tekdi.öle zehirlenme filanda olmadı yani baahhsetmedi bile dr.öle bişiden 36. haftasında doğum yapdı şimdi 2 yaşındalar..
dr tek plesenta olursa biri diğerini öldürür dedi..ihtimal varmış tek olmasına ...[/QUOTE
ilk defa duyuyorum bunu.biri daha çok beslenir diye biliyorum..Ayrıca doktorunu da beyenmedim niye seni strese sokuyor ya ....Böyle şey söylenirmi ortada bişey yokken..senin sakinliye ihtiyacın var
dr değiştirmekten bi hal oldum simdide tek yumurtamı ciftmi bilinmezmiş artık bunu dr bilmezse ben nasıl bileyim.dr biri ilerde görcez dedi baska dr basta görülür artık göremeyiz dedi kafam karıştı artık
slm arkadaşım benim gebeliğim çift kese ve tek plesanta bebeklerim şuan 14 aylık çok şükür hiçbişiyde olmadı.Bende kendi doktoruma güvenmeyip çevrenin etkisiyle birçok doktora gidince neredeyse bebeklerimi öldüreceklerdi.Ama kendi doktorum gerçektende birtaneymiş ne dediyse doğruydu.Ayrıca bana kendi doktorumda ikizlerin tek veya çiftliği keselerden belli olmayacağını söylemişti.Ben demiştimya kendi doktuma güvenmeyip birçok doktora gidince en sonunda kendimi c.paşa da bir profta buldum aynı şeyleri oda söyledi.Bilginize
aynen dr.değiştirmek ii değil ama ben sonunda doç.dr buldum harika.cift keseleri cift plesentaları var.ama tekmi ciftmi gözükmüyor göremiyolar dna testi yaoalımmı dediler asla dedi.yavrularım doğnca belli olacaklar hem o kadarda önmeli değil tek cift sağlıklı olsunlar.inş.
aynen öyle arkadaşım banada doktorum tek mi çift mi diyen olursa istediğini döyle geç.Ama benimkiler çok benzedikleri için tek yumurta ikizler sanırım.Bunun içinde test yapmaya hiç gerek yok.