Benim 25te 870 gram idi. Doktor normalde 2-3 gün önde demişti. Biraz da direnç görünüyordu eşle benim aramdaki damarda. Şükür etkilememiş demişti doktor şimdilik. Şu an kaç bilmiyorum. Sizinkinin kilosu bence iyi. Başın önde olmasından ziyade el ayak çok geride ise sıkıntı oluyor bazen. Sizinkinde bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bir randevumda doktor genel ölçümler arasında çok büyük fark olmadıktan sonra sıkıntı olmaz demişti. Benimkinde neredeyse 2,5 hafta vardı ama seninkinde önde olan kol bacak bu sıkıntı yaratmaz demişti.
Ben yirmibeşte gittiğimde benim baş bir kaç gün önde ama kol ve bacaklar neredeyse 28den gidiyordu. Anne, baba, abi hep uzun. Doktor da her şey yolunda giderse inşallah uzun bir kız olacağını söyledi.
Bunlarda biraz da genetik faktörler etkili. Bizim ailede erkekler hep koca kafalı, böyle bebek doğuyor kocaman bir kafa. Ama oğlum normaldi. Babamın dayısı tarafında da hep kafalar dikkat çekecek kadar küçük. ama bir hastalık falan söz konusu değil. Yapıları böyle imiş. Yani kol, bacak, kafa bakarken biraz da ailenin geri kalanına bakmalı.