Mrb arkadaslar

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bisi sormak istiyorum bn 26 haftalik hamileym buqun kontrele qittim doktor bas cevresi 28 haftalik qorunuyo kilosuda bir kilonun ustunde dedi acaba sizin bebekleriniz bu haftadayken kac kiloydu ve bas cevresi iki hafta onde olmasi bi sorun olurmu acaba doktorun acil isi vardi fazla detayli bilgi vermedi

Benim 25te 870 gram idi. Doktor normalde 2-3 gün önde demişti. Biraz da direnç görünüyordu eşle benim aramdaki damarda. Şükür etkilememiş demişti doktor şimdilik. Şu an kaç bilmiyorum. Sizinkinin kilosu bence iyi. Başın önde olmasından ziyade el ayak çok geride ise sıkıntı oluyor bazen. Sizinkinde bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bir randevumda doktor genel ölçümler arasında çok büyük fark olmadıktan sonra sıkıntı olmaz demişti. Benimkinde neredeyse 2,5 hafta vardı ama seninkinde önde olan kol bacak bu sıkıntı yaratmaz demişti.

Ben yirmibeşte gittiğimde benim baş bir kaç gün önde ama kol ve bacaklar neredeyse 28den gidiyordu. Anne, baba, abi hep uzun. Doktor da her şey yolunda giderse inşallah uzun bir kız olacağını söyledi.

Bunlarda biraz da genetik faktörler etkili. Bizim ailede erkekler hep koca kafalı, böyle bebek doğuyor kocaman bir kafa. Ama oğlum normaldi. Babamın dayısı tarafında da hep kafalar dikkat çekecek kadar küçük. ama bir hastalık falan söz konusu değil. Yapıları böyle imiş. Yani kol, bacak, kafa bakarken biraz da ailenin geri kalanına bakmalı.

Cevabin icin tsk ederim kol ve bacak 26 gorunuyo sadece bas cevresi 28 gorunuyo doktr aciklamada yapmadi o yuzden biraz canim skldi yani

Sıkma canını bazı doktor ketum oluyor. Cımbızla alınıyor ağzından laf. Kötüye yorma.

Ay sen benim yerimde olsan naparsin acaba ben 36 haftalık gebeyim boyu 38 gözüküyor kafa 38 gözüküyor karnı 34 gözüküyor doktor uzun zayıf koca kafalı diyor normalmiş :KK45:

Kotu bisi olmasindaa onde qitmesi onmli deil kotuye yormak istemiyorum yinede aklim ona takildi isde ins bi sorun olmazz mesela 3-4 gundut hareketlerinde azalma var ama doktor bi sorun yok dedi bole olunca haliyle insanin cani skliyo

Ya hareketlerinde baya bi azalma var doktor bugun bisi demedi acaba normalmi bole olmasii bi sorun olsa solerdi heraldee

Kilosunada doktor bekledigim kilonun biraz ustunde dedi bir kilonun ustundeymiss simdi

Bak canım çok takıyorsun aynı bende senin gibiydim karin çevresi iki hafta geri kafa ve bacak iki hafta ileri çıkıyordu araştırma Hastanesi'ne gittim duramadim oradaki prof ben birşey göremiyorum ki olsa bile normal makine bu sonuçta çok güvenme dedi ileri geri her zaman çıkar biraz rahatladım artık bıraktım kafama takmıyorum çok şükür Rabbime bıraktım sende sıkıntı etme hareketleri konusunda birşey diyemem kilo konusunda da benimkine de hep zayıf diyor sonra da senin yediklerinle alakası yok diyor ne yapabilirim o zaman hiçbir şey . Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sagsalim bebisleri kucaklarimiza alalim

Ins canim buqun hareketleri eskisine donmeye basladi sukur bi haftadir baya bi yorulmustum ben ona yoruyorum yani ins hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Back
X