mrb arkadaslar

merhaba canım bu sorunun cevabı biraz göreceli bi kavram aslında çünkü bebeğin durumu senin kanama riskine göre falan değişiyo
mesela kanama riskli bi gebeliğin varsa 4 aydan itibaren yasak oluyo
bebeğin eşi aşağıdaysada olmuyo senin ağrıların varsa çat agrıısı bel ağrısı falan yine yasak oluyo
ama hiç bi riskin yoksa 8 veya 8 buçuk aya kadar serbest çünkü doktorlar cinsel ilişkinin normal doğumu desteklediğini söylüyorlar
ben ilk gebeliğimde 8 aya kadar çekinmedim ama şimdiki gebeliğimde bebeğin eşi aşağıda yani önde
olduğu için yasakladı doktorr
bence sende bi doktoruna danışmalısınn bu konuyu burdan yorum yapmamız doğru olmaz pek diye düşünüyorum

cnm peki ağrı olmuyo mu burda zevk aln sadece erkek mi oluyo

cnm peki ağrı olmuyo mu burda zevk aln sadece erkek mi oluyo

canım kişiden kişiye gör değişir bazen sadece erkek zevk alır kadınlar hamileyken sadece işkence olur bazende kadında zevk alır
ama genelede kadınların hormonal değişikliklerinden dolayı kadınlar gebeyken zevk almazlar ha birde kafanda hep
acaba bebeğime bişey olurmu falan diye düşünürken ilişkiye odaklanamazsınn

işte bende ondan korkuyorm cnm ya bebeğe bişey olursa die değişiklik oluyo mu bizde vajina da vs?

Arkadaslar bu pislige cvp yazmayin sakin erkek bu hercesit konu acip merak ettiklerini soruyo birinde evlenicem gecelik onerileri aramis birinde surtunmeyle iliski yasadim gebe kalirmiyim yazmis sakin inanmayin ve kadinlar kulubu yekililieri engelleyin bu pisligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…