Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk mahmekemem oldu ikincisi ekim in 5 deAnlamadim
Ayrildinizmi ayrilmadinizmi?
ayrıldığım eski eşim bana kendi facesinden sürekli laflar sokuyor ağıza alınmıcak şeyler diyor engelledim onu ama çok kırıcı şeyler paylaşmış benimle ilgili
çok doğru aslında tşk ederimonları kaydet bence, bakarsın mahkemede lazım olur
evet öyle oluyor malesef hep kadınlara olan oluyor ama kendileri kadar adi yokAllah yardımcınız olsun. erkekler bizim ulkemizde bosanmayı yediremiyorlar kendilerine nedense. sonra da böyle azıyorlar. olan kadınlara oluyor..
çok şükür çocuüum yok iyikide yok diyorumİnsallah kolaylikla halledersiniz,yazilanlari dikkate almayin bosverin komik duruma dusuruyor kendisini.cocugunuz var mi
amin inşallah hakkında hayırlısını versin cnm .. sen onune bak.. yenı bı sayfa ac
ayrıldığım eski eşim bana kendi facesinden sürekli laflar sokuyor ağıza alınmıcak şeyler diyor engelledim onu ama çok kırıcı şeyler paylaşmış benimle ilgili
O zaman cok iyi insallah kendinize yeni bir hayat kurarsiniz kolayliklaçok şükür çocuüum yok iyikide yok diyorum
yani okudunuz demiay zaten bu adan tam rahatsızmış yeğeniyle yakıştırmak ne demek şaşırmamak lazım yaptıklarına
amin mevlam büyükO
O zaman cok iyi insallah kendinize yeni bir hayat kurarsiniz kolaylikla