mrb ikiz hamileyim bana konyada önereceğiniz bi dr. varmı acil..!!!!!

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
mrb ikiz hamileyim bana konyada önereceğiniz bi dr. varmı acil..!!!!!
8 haftalık oldum dr.hikmet karabacağa gidiyorum ama selcuklu hastanesini beğenmiyorum cok eksik bi hastane bana acilen dr.söleyin .
baskente emel hanım nasıl ???:26::24:

canım benimde 9 aylık ikiz bebeklerim var ali sami gürbüzdü benim doktorum doğumevindeydi şimdi eurofertile geçti.çok iyi bi doktor tavsiye ederim..emel hanımada genelde iyi diyorlar onun eşi necati bey var doğumevinde ama özel muayenehanesi de var canım o da çok iyi bi doktor.ben doğumevinde çalıştığım için özel hastanelerdeki doktorlar hakkında bir bilgim yok..
hayırlı vaktinde doğumlar inşallah

bende konyadayım.

ikiz gebeliklerde erken doğum riski çok fazla. o yüzden bebek yoğun bakım ünitesi olan tan teşekküllü bi hastane seçin derim ben..

ben farabide yaptırdım takiplerimi. 34. haftada doğum oldu. bebeklerden birisi ordaki küvözde kaldı 15 gün.. farabiyi tavsiye ederim.. doğum+ oda 500 tlydi ayrıca. küvöze para ödemedik...

canım ben 7 ay boyunca vakıf hastanesi hüsnü bey e gittim ama zaman yaklaştıkça uykularım kaçmaya başladı erken doğum riskin var düşük ağırlıklı bebekler olma riski var dolayısı ile tam teşekküllü bir hastane olmalı ve ben tıp fakültesi ne karar verdim ali acar dı drum çok da memnunum yine bi ikiz annesi arkadaşımı gönderdim her fırsatta dua eder kesinlikle tıp fak. derim öle eski si gibi de değil fak. suit odada kaldık her şey mükemmeldi valla

ya ben sunaya gittim farabideki ama bana ne boyunu ne kilolarını sölemedi.internette ne yazıyosa o doğru dedi.simdi başkente gitcem.emel hanıma sizce nasılll

bende konyadayım ben selçukluya gidiyordum nil hanıma memnundum doktorumdan ama erken doğum yaptığım için nil hanım beni tıp fakültesine gönderdi orada kuvez bulamadık başkente geldik ayla hanım yaptırdı doğumumu...hastaneden ve tüm personelden memnun kaldım diyebilirim...
şimdi kızlarımın kontrollerine başkente gidiyoruz memnunuz..

canım ya başkentte kime gidiyosun biz servet bey in hastalarıydık ama o artık kliniğe bakmıyomuş kime gideceğimi bilmiyorum

servet bey hastaneden ayrıldı canım..antalyaya gitti...

şimdi hastanede 4 tane çocuk doktoru var...musa bey var iyi ama yoğun bakımada bakıyor ve randevu almanız zor olabilir..
yasemin hanım var ben pek tavsiye etmiyorum açıkcası çok hızlı muayene ediyor ve benim doktordan korkmayan kızım yasemin hanım muayene ettikten sonra korkmaya başladı...

gülay hanım var çok iyi ben çok beğendim kendisini...
birde ayşegül hanım var biz bir kaç kerede ona gittik harika birisi çok ilgili ben beğendim..

gülay hanım yada ayşegül hanımı tavsiye ederim bn ikisindende memnun kaldım..

Back
X