Mrb kedi besleyenler bi bakabilirmi

Karakiz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
437
147
33
32
Mrb arkadaşlar 4 sendir evimde kedi besliyorum genelde proplan Royal mama veriyorum sokak kedileri içinde gittti gidiyordan indirimden goody marka kedi mamasi aldım fakat sokaktakiler in hiçbiri ağzına sürmüyor aç bile olsalar neden acaba çok üzüldüm :( kokluyorlar fakat yemiyor lar bilen biri varsa lütfen bilgilendirebilirseniz ne yapabilirim 10 kg almıştım birde

Mamayı barınaklara da verebilirsiniz isterseniz
Bizim mahalle de de var sokak kedileri ve buradaki yaşlı teyzeler süt ve ev yemeği veriyorlar belki onlarda alıştılarsa yemeklere mamayı yemiyo olabilirler.
Ayrıca çok duyarlısınız ne güzel

Önceden açık mamalardan alıyordum onu havada kaparlardi ama goody markasini ağızlarına surmuyorlar yaklaşık 10 farklı noktaya koydum hepsi aynı duruyor :(

Sevmedilermi acaba:( bu mamalar nasıl veriliyor hiç bilmiyorum kedilerden çok korkarım ama sütle karıştırılarak verseniz veya içine et parçaları atıp karıştırsanız olurmuki

Üzerine süt gezdirip deneyim iyi fikir çok garip.ilk defa böyle birşeyle karşılaştım kokluyorlar deli gibi açlar ama yemiyorlar dakikalarca kokluyorlar 2gun sonra gittim baktım aynı duruyor mama orda hic biri dokunmamış sitesine baktım kimi yazmış havada kaptilar kimide yazmis hoc dokunmadilar diye verdiğim paraya değil de yemiyorlar diye çok üzülüyorum 10kg aldım 1 ay yeterdi nerdeyse 20 30 kediye

Sütü denemenizi onermem. goody i sevmiyorlar. biz de cok denedik. temizmama dan ayni fiyata aldığımız mamayi daha yemeyen sokak kedisi görmedim. bence ordan alin. elinizdeki mamayi da barinaklara verebilirsiniz ya da illa ki kopek kirpi birileri gelir yer siz disari birakmaya devam edin.

Annemin de 4-5 tane kedisi var ben gittiğimde kedileri balkona alıyoruz:KK43: ama onlar annem ne verse yiyolar yemek artığı bile yediklerini gördüm acaba mama mı bozukki
Üzerine süt gezdirip deneyim iyi fikir çok garip.ilk defa böyle birşeyle karşılaştım kokluyorlar deli gibi açlar ama yemiyorlar dakikalarca kokluyorlar 2gun sonra gittim baktım aynı duruyor mama orda hic biri dokunmamış sitesine baktım kimi yazmış havada kaptilar kimide yazmis hoc dokunmadilar diye verdiğim paraya değil de yemiyorlar diye çok üzülüyorum 10kg aldım 1 ay yeterdi nerdeyse 20 30 kediye
O zaman bi deneyin sütle
Değiştirme imkânınız olmuyomuki

Son kullanma tarihi 2018 demekki mama yavan geliyor temizmama dediğiniz sitesi mivar fiyatları nasıl fiyatı önemli değil yeterki yesinler beslensinler bazıları çok aç demekki yiyor bazıları dokunmuyor bile koklayıp bırakıyor süt ishal yapar o yüzden vazgeçtim evet dediğiniz gibi bazen köpekler yiyor :)

Son kullanma tarihi 2018 demekki mama yavan geliyor temizmama dediğiniz sitesi mivar fiyatları nasıl fiyatı önemli değil yeterki yesinler beslensinler bazıları çok aç demekki yiyor bazıları dokunmuyor bile koklayıp bırakıyor süt ishal yapar o yüzden vazgeçtim evet dediğiniz gibi bazen köpekler yiyor :)
evet canim, istedigini sorabilirsin bana biz bu konuda herseyi denedik sayilir. ben sana bizim aldigimiz mamanin linkini atayim, fiyati da uygun ve garanti yiyorlar

temizmamadan alıyorum bende 20 kedime 15 kg 1 ay gidiyor. Goody denedim bir çoğu yemedi bazıları yedi. Ama temizmamadan da mama alıp biraz da goody karıştırıp karışık mama verebilirsiniz. böylece tüketebilirsiniz elinizdeki mamayı.
kedi mamasını sitedeki köpeklerde sevdi.

temizmamadan alıyorum bende 20 kedime 15 kg 1 ay gidiyor. Goody denedim bir çoğu yemedi bazıları yedi. Ama temizmamadan da mama alıp biraz da goody karıştırıp karışık mama verebilirsiniz. böylece tüketebilirsiniz elinizdeki mamayı.
kedi mamasını sitedeki köpeklerde sevdi.
Evet dediğiniz gibi bazıları yiyor bazıları yemiyor yiyen kesim çok aç olanlar galiba köpeklerde yiyor ben yinede sokağa koyuyorum bi kaç güne yenmiş oluyor bir dahaki mamayi temizmamadan alıcam bilgilendrdiginiz için tskler mito mu alsam hangisi fiyat olarak makul ve gerçekten severek yerler

Şu an penceremin kenarında beni izleyen bir kızım var ona goody i açken de yediremedim. Bağırıyordu açıklıktan ama ekmek yiyordu goody yemiyordu. Bir daha da almam dedim zaten.
Önce mito denedim fiyat olarak çok uygun geldi. Kedilerim de severek yediler. Daha sonra sipariş vermekte geciktim mama üretimdeydi siparişim gecikecekti. 3 kuruş fazla olsun hayvanlar aç kalmasın dedim micho sipariş ettim. Aynı şekilde onu da severek yediler. İkisi arasında benim için en önemli fark kedilerin sevip yemesinden sonra ambalaj dı.
15 kg koca paket açık olunca kokuyor e hava alıyor haliyle hem bayatlıyor. Hemde dediğim gibi koyduğum yerde koku oluyor.
Müstakil evim girişte rahat koyabileceğim kapalı alan var ama bu o alanda ağır koku olmasına neden oluyordu. Neyse micho ambalajı daha iyi kilitli poşet. İçinden alıyorum mamayı kilitliyorum torbayı hem hava almıyor hem koku olmuyor.

Şu an penceremin kenarında beni izleyen bir kızım var ona goody i açken de yediremedim. Bağırıyordu açıklıktan ama ekmek yiyordu goody yemiyordu. Bir daha da almam dedim zaten.
Önce mito denedim fiyat olarak çok uygun geldi. Kedilerim de severek yediler. Daha sonra sipariş vermekte geciktim mama üretimdeydi siparişim gecikecekti. 3 kuruş fazla olsun hayvanlar aç kalmasın dedim micho sipariş ettim. Aynı şekilde onu da severek yediler. İkisi arasında benim için en önemli fark kedilerin sevip yemesinden sonra ambalaj dı.
15 kg koca paket açık olunca kokuyor e hava alıyor haliyle hem bayatlıyor. Hemde dediğim gibi koyduğum yerde koku oluyor.
Müstakil evim girişte rahat koyabileceğim kapalı alan var ama bu o alanda ağır koku olmasına neden oluyordu. Neyse micho ambalajı daha iyi kilitli poşet. İçinden alıyorum mamayı kilitliyorum torbayı hem hava almıyor hem koku olmuyor.
Tmm çok tsk ederim bu sefer yüzüne bakan olmamış goody in 2 gündür aynı. koyduğum gibi duruyor yerlerde nasıl üzüldüm :(

Back
X