Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sonucu neyse o canım idrara güvenme zaten aynısı yeni başıma geldi ben de kan vermiştim sonra evde test yaptık evdeki pozitif çıkmıştı kan sonucu bi çıktı ki negatif
Bunun üzerine tekrar iki tane test yaptım ikiside negatifti ama neden iki tanesinde pozitif çıktıKan sonucu neyse o canım idrara güvenme zaten aynısı yeni başıma geldi ben de kan vermiştim sonra evde test yaptık evdeki pozitif çıkmıştı kan sonucu bi çıktı ki negatif
Nimo mu markası bununBunun üzerine tekrar iki tane test yaptım ikiside negatifti ama neden iki tanesinde pozitif çıktı
Az önce paylaştım markasınıNimo mu markası bunun
Aslında bu iyi marka. Pozitiften hemen sonra mı kan vermiştinizBu arada test bu galiba sıkıntı var bunlarda almayın aklınızda bulunsun
Az önce paylaştım markasını
Bu aralar çok duyuyorum testler hep bozuk çıkıyorBunun üzerine tekrar iki tane test yaptım ikiside negatifti ama neden iki tanesinde pozitif çıktı
Ewt ertesi gün kan verdim kan vermeden önce de bu markanın testleri pozitif gösterdiAslında bu iyi marka. Pozitiften hemen sonra mı kan vermiştiniz
Kan önemli olan demek ki test hatalı, üzüldümEwt ertesi gün kan verdim kan vermeden önce de bu markanın testleri pozitif gösterdi
Bunu da kendime yediremiyorum testi iki kere pozitif görünceKan önemli olan demek ki test hatalı, üzüldüm![]()
İnşallah diğer ay kanda da görürsünüz üzülmeyin oluyor böyle test hatalarıBunu da kendime yediremiyorum testi iki kere pozitif görünce![]()
Hep yaptığım testlerde negatif çıkmıştı bu yaptığım testte pozitif çıkınca insan baya umitleniyorİnşallah diğer ay kanda da görürsünüz üzülmeyin oluyor böyle test hataları
Canım geç döllenme olabiliyor adet olmazsan birzz bekle tekrar kan testi ver bence.Ben de aynı testten yaptım doğru çıkmıştı benimki
Ama kanda yok çıktıCanım geç döllenme olabiliyor adet olmazsan birzz bekle tekrar kan testi ver bence.Ben de aynı testten yaptım doğru çıkmıştı benimki
Şuan hamile misin senCanım geç döllenme olabiliyor adet olmazsan birzz bekle tekrar kan testi ver bence.Ben de aynı testten yaptım doğru çıkmıştı benimki
kan kesin sonuç veriyor.Ama testte de gebesin üzülüyorum böyle insanların hevesi kırılınca test mi bozuk yani anlamadım ben de aynısını yaptım doğru çıkmıştı.Ama kanda yok çıktıdoktor bir haftalık olsa bile kesin çıkar dedi
Üzülme Allah kucağını tez zamanda nur topu gibi bi bebekle şenlendirsinHep yaptığım testlerde negatif çıkmıştı bu yaptığım testte pozitif çıkınca insan baya umitleniyor![]()
İki test birden aynı pozitif veriyor bidekan kesin sonuç veriyor.Ama testte de gebesin üzülüyorum böyle insanların hevesi kırılınca test mi bozuk yani anlamadım ben de aynısını yaptım doğru çıkmıştı.
Cok teşekkür ederim allah razı olsunÜzülme Allah kucağını tez zamanda nur topu gibi bi bebekle şenlendirsin![]()
Bence bebiş gelecek annesine hazırlık yapmasını istiyor şu an yoksa bile inşallah en kısa zamanda tutunacak sanaİki test birden aynı pozitif veriyor bide