Mrb kızlar bir sorum olacak size bu belirtiler hamilelik belirtisimi

Suskungirl44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
92
18
88
28
Kızlar adetime 7 gün var kasik batmalari var ani hareket yaptığımda kasiklarima acayip keskin bir ağrı giriyor sanki ishal oluyomusum gibi karnım ağrıyor bel ağrısı var yorgunluk var normal de uykuyu seven ben geceleri sıcak basıyor uyuyamıyorum

Kızlar adetime 7 gün var kasik batmalari var ani hareket yaptığımda kasiklarima acayip keskin bir ağrı giriyor sanki ishal oluyomusum gibi karnım ağrıyor bel ağrısı var yorgunluk var normal de uykuyu seven ben geceleri sıcak basıyor uyuyamıyorum
Kan testi yaptırırsanız en net sonucu alırsınız. Ben de adetime 5 gün kala bu belirtilerle öğrenmiştim. İnşallah gönlünüzden geçen olur.

Bende hiv belirti yoktu tek belirti adetim gecikmişti hatta ben çok vucudumda belirti arıyodum belirti olmayan ay hamile kaldim

Adete 7 gün kala çok erken. Hamilelik olacaksa bile daha yeni oluşacaktır. Adet gününüzü beklemelisiniz.

Back
X