Arkadaşlar erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik ancak şartlar tam olarak uygun değil.ikimizde lisans mezunuyuz.özel bir kurumda öğretmenlik yaptım yeniden sınava girmek amacıyla işi bıraktım.O ise radyo tv sinema mezunu şu an askerde ancak işi yok .Radyo tv sinema mezunlarının iş sahaları neler ?bir de çağrı merkezlerinde yada bankalarda yeni işe başlayanlar ne kadar ücret alır?iş bulamazsa sonumuz ne olur bilmiyorum...polislik deneyecek tekrar .mülakatı geçmişti ancak olmadı...Türkiyenin büyük bir sorunu işsizlik umutsuzuz iş konusunda Allah hakkımızda hayırlısını versin ..umarım işler yolunda gider bizimde yüzümüz güler artık ;(
O artık bir an önce evlenmek istiyor ama zaten memleketler ayrı ailem şehir dışına göndermeye nasıl razı olcak diye düşünürken bir de iş sorunu var ...Ya ayrılırsak diye korkuyorum...İlişkimizin sonu nereye varacak acaba ...Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle ya Rabbim ...
O artık bir an önce evlenmek istiyor ama zaten memleketler ayrı ailem şehir dışına göndermeye nasıl razı olcak diye düşünürken bir de iş sorunu var ...Ya ayrılırsak diye korkuyorum...İlişkimizin sonu nereye varacak acaba ...Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle ya Rabbim ...
Son düzenleme: