Mrb yardımcı olursanız sevinirim kızlar

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb kızlar . Yeni evli iki arkadas edindim kendime .yemege aldım ikisinide bu arada bunlar esimin arkadaşı yeni evlendiler . Birine haber verdim . Müsaitti gittim . Elimde porselen salata kâsesi götürdüm . Yanindada bol cevizli tatlı yaptım . Ben haber verince yorulmasın diye götürdüm . Simdi digerinde beni çağırıyor onada hediye aldım . Elimde bisey gotureyimmi . O beni çağırdı . Digerine ben haber vermiştim . Evde tatlı yada borek gotureyyimmi . Zaten hediye götüreceğim . Bunlar birde samimiler . Birbirlerinden haberleride oluyor . Sizce ne yapmalıyım

Diğerine götürmüşsün buna da götürsen bir şey kaybetmesin. Götür yanii.
Diğerine götürmüşsün buna da götürsen bir şey kaybetmesin. Götür yanii.
Allah başka dert vermesin :)) Götürün tabi n'olacak.
Götürün nolcak, ilk gidiyosunuz güzel olur.
Hediye zaten götüreceğim . Hamur ısı götürsemmi dedim tatlı falan

Canin istemiyorsa götürme.. zaten hediye götürüyormussun

Ona da bir kek çırpıverin madem. İlk ziyaretiniz ikisine de sanırım. İyi bir başlangıç olur hem, yemeğe almışsınız zaten ama bir hoşluk daha yapıverin ilk ziyarette, nolcak?

ev yapımı yapmaya çok zamanınız yoksa bir tatlı alıp gidebilirsiniz de.
hediye de almışsınız, bir şey yapmasanız da olur.

Mrb kızlar . Yeni evli iki arkadas edindim kendime .yemege aldım ikisinide bu arada bunlar esimin arkadaşı yeni evlendiler . Birine haber verdim . Müsaitti gittim . Elimde porselen salata kâsesi götürdüm . Yanindada bol cevizli tatlı yaptım . Ben haber verince yorulmasın diye götürdüm . Simdi digerinde beni çağırıyor onada hediye aldım . Elimde bisey gotureyimmi . O beni çağırdı . Digerine ben haber vermiştim . Evde tatlı yada borek gotureyyimmi . Zaten hediye götüreceğim . Bunlar birde samimiler . Birbirlerinden haberleride oluyor . Sizce ne yapmalıyım

dert edeceginize yapiverin birsey goturun..

Bi derdim war bölümüne yazdığın bumu şimdi? Te Allaahım sen büyüksün.

Aynısından yapin onada.bekler belki.onu daha çok sevmiş demesin.bidaha da kimseye bişey yapıp goturmeyin bence.insanlar beklenti içine giriyor. Canın yapmak istemediğinde de aaaa getirmemis oluyor. Alıştırmayın. Ben biraz tembelim bu konularda.belkide ondan böyle düşünüyorum. Hiç sevmem tatlı börek islerini :rolleyes:

Ne sempatik derdiniz var:)

Bence bdv ye konu açmak hep icinde kalmıştı. Uzun zaman bir dert aradin kendine. En fazla bunu bulabildin..bu biraz geyik muhabbetinin konusu gibi çünkü. Allah baska dert vermesin diyeyim..ha bu arada , brownie yap bence giderken.

Bence bdv ye konu açmak hep icinde kalmıştı. Uzun zaman bir dert aradin kendine. En fazla bunu bulabildin..bu biraz geyik muhabbetinin konusu gibi çünkü. Allah baska dert vermesin diyeyim..ha bu arada , brownie yap bence giderken.
Midye tatlısı yapmayı düşünüyorum .yınede fikir için teşekkürler.:)

Back
X