Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb kızlar . Yeni evli iki arkadas edindim kendime .yemege aldım ikisinide bu arada bunlar esimin arkadaşı yeni evlendiler . Birine haber verdim . Müsaitti gittim . Elimde porselen salata kâsesi götürdüm . Yanindada bol cevizli tatlı yaptım . Ben haber verince yorulmasın diye götürdüm . Simdi digerinde beni çağırıyor onada hediye aldım . Elimde bisey gotureyimmi . O beni çağırdı . Digerine ben haber vermiştim . Evde tatlı yada borek gotureyyimmi . Zaten hediye götüreceğim . Bunlar birde samimiler . Birbirlerinden haberleride oluyor . Sizce ne yapmalıyım
yorumları okuyamadım
bence bu kadar spesifik olayları buradan paylaşmasanız daha iyi
yani şu yazılanları okusalar, kendileri olduklarını anlarlar
ben olsam, hemen anlardım yani
ondan sonra ister götürün, ister götürmeyin farketmez ki...
yorumları okuyamadım
bence bu kadar spesifik olayları buradan paylaşmasanız daha iyi
yani şu yazılanları okusalar, kendileri olduklarını anlarlar
ben olsam, hemen anlardım yani
ondan sonra ister götürün, ister götürmeyin farketmez ki...
Bence bdv ye konu açmak hep icinde kalmıştı. Uzun zaman bir dert aradin kendine. En fazla bunu bulabildin..bu biraz geyik muhabbetinin konusu gibi çünkü. Allah baska dert vermesin diyeyim..ha bu arada , brownie yap bence giderken.
Mrb kızlar . Yeni evli iki arkadas edindim kendime .yemege aldım ikisinide bu arada bunlar esimin arkadaşı yeni evlendiler . Birine haber verdim . Müsaitti gittim . Elimde porselen salata kâsesi götürdüm . Yanindada bol cevizli tatlı yaptım . Ben haber verince yorulmasın diye götürdüm . Simdi digerinde beni çağırıyor onada hediye aldım . Elimde bisey gotureyimmi . O beni çağırdı . Digerine ben haber vermiştim . Evde tatlı yada borek gotureyyimmi . Zaten hediye götüreceğim . Bunlar birde samimiler . Birbirlerinden haberleride oluyor . Sizce ne yapmalıyım
Offfff isiniz mi yok hanimlar:))
Misafir gelecegi zaman bile öff simdi ne yapcam diyorum bi de gidecegim yere goturcemmmmm ayy ugrasamam:))))
Masallah hamaratsiniz:))