mrblar doğuma giderken ve sonrasında kullanmk için gecelik alanlardan fikir istiyorum

günyadın anneler bende aynı konuda araştırma halindeyim herkes aldığı takımların resimlerini ekleyebilir nereden aldıklarını yazarlarsa çok makbule geçer :)

merhaba doğuma giderken yanına boydan gecelik birde sabahlık alman lazım eğer normal doğumsa boydan gecelik isterler alttan rahat muayene için ben oğlumda almıştım şimdide ikinciye hamileyim bi kızımız olcak 6ocak2014te.hastaneye gecelik almadım oğlumda giydiğimi götürcem evde loğusayken giymeyede normal altlı üstlü takım aldım kırmızı renkte kırmızı kurdeleli taç ta aldım takım giycem kızım doğunca:))

Ben Sezeryan oldum ilk 6-7saat ameliyat önlüğüyle kaldım. Sonra beni yıkadılar pakladılar direk saten pijamalarımı (fotoğraflarda süper çıktı :)) giydim hiç gecelik kullanmadım hem rahat edemezdim. Sen gecelik istiyorsan Aqua markasının göğsü açılabilmen kullanışlı gecelik ve pijamaları var, tavsiye ederim . Ama emzircem diye de hepsini böyle alma çünkü bi süre sonra göğsünü açmak zor gelecek ne giyersen giy ya yukarı ya aşağı sıyırıp emzireceksin. Ben emzirme sütyenlerine fln boşuna para vermiştim diyorum hiç kullanmadım zaten sütten şişmiş sarkmış göğüslere bi de o sütyenlerine takınca hepten aşağı iniyorlar :)))) hiç de bi işe yaramıyor Minnacık delik yüzünden göğsünü kavrayamıyosun.

Ya ben hamislikten ck sklmadim ama agrilar sizilar insan panik halinde oluo allaha emanet saglikli zamaninda kucagimiza alalim ama zaman gecmio sanki

Aynen katılıyorum gerçekten ay az mı oynadı ay şu işi yaptım bişey oldu mu acaba 2 poşet taşıyıp ay ağırmıydı yani bizlerden kaynaklanıyor biraz pipirikliyiz halbuki tadını çıkar dimi bi de benim ikincihamileliğim sözde :1:

Aynen katılıyorum gerçekten ay az mı oynadı ay şu işi yaptım bişey oldu mu acaba 2 poşet taşıyıp ay ağırmıydı yani bizlerden kaynaklanıyor biraz pipirikliyiz halbuki tadını çıkar dimi bi de benim ikincihamileliğim sözde :1:

merhaba sizinle aynı gün görünüyor doğum tarihi.bebeğinizin boyu ve kilosu nasıl acaba paylaşırsanız sevinirim

Merhaba aynı konuda bende fikir istiyorum arkadaşlar önü düğmeli gecelik almak gerek diye duydum pijama çok kullanışlı olmuyomuş sanırım.Ama bence şık bi pijama takımı lazım gelen giden için hani :D Ama bakıyorum böle tipsiz şeyler buluyorum hep önerilerinize açığım yanee :D

kızlar ben dün bunları aldım geceliğimin rengini bulamadım internette aynı modelin mavisini aldım umarım pişman olamam :34:
$23-13037%2013038%20copy.webp $24-13039%20copy.webp $7679_buyuk_1_zoom.webp $93920.webp $aq-14036-14037-750x1100.webp

Back
X