- Konu Sahibi dev_katana
merhaba arkadaşlar lohusa geceliği alan var mı aranızda?nereden aldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar lohusa geceliği alan var mı aranızda?nereden aldınız?
Bn dagiden beyaz alt ust aldim gercu almadim hdye gldi cnm.[/QUOTE
zaman yaklaşıyor şimdiden fikir edinip almak lazım.teşekkür ederim
Bn dagiden beyaz alt ust aldim gercu almadim hdye gldi cnm.[/QUOTE
zaman yaklaşıyor şimdiden fikir edinip almak lazım.teşekkür ederim
Vet cnm tbiki fikir edinmek lazim ama daha ck vr ya dguma ;(
Vet cnm tbiki fikir edinmek lazim ama daha ck vr ya dguma ;(
maalesefben sıkılmaya başladım hamilelikten. hayırlısıyla doğsun istiyorum artık
maalesefben sıkılmaya başladım hamilelikten. hayırlısıyla doğsun istiyorum artık
Ya ben hamislikten ck sklmadim ama agrilar sizilar insan panik halinde oluo allaha emanet saglikli zamaninda kucagimiza alalim ama zaman gecmio sanki
Ya ben hamislikten ck sklmadim ama agrilar sizilar insan panik halinde oluo allaha emanet saglikli zamaninda kucagimiza alalim ama zaman gecmio sanki
amin tatlım Allah yardımcımız olsun
amin tatlım Allah yardımcımız olsun
Amin canim hayirlisi olsun hakkimizda agrilarin varmi seninde
Amin canim hayirlisi olsun hakkimizda agrilarin varmi seninde
olmaz mı sırt ağrıları bacak kalça fln yorulunca fena ağrıyor
olmaz mı sırt ağrıları bacak kalça fln yorulunca fena ağrıyor
Benm kasgim belim vajinam agroyo ;(
Benm kasgim belim vajinam agroyo ;(
hadi yaa..doktoruna söyledin mi peki bu durumu? normalmiymiş
hadi yaa..doktoruna söyledin mi peki bu durumu? normalmiymiş
Evet cnm normal dedi .
Aynen katılıyorum gerçekten ay az mı oynadı ay şu işi yaptım bişey oldu mu acaba 2 poşet taşıyıp ay ağırmıydı yani bizlerden kaynaklanıyor biraz pipirikliyiz halbuki tadını çıkar dimi bi de benim ikincihamileliğim sözde![]()
Aynen katılıyorum gerçekten ay az mı oynadı ay şu işi yaptım bişey oldu mu acaba 2 poşet taşıyıp ay ağırmıydı yani bizlerden kaynaklanıyor biraz pipirikliyiz halbuki tadını çıkar dimi bi de benim ikincihamileliğim sözde![]()
merhaba sizinle aynı gün görünüyor doğum tarihi.bebeğinizin boyu ve kilosu nasıl acaba paylaşırsanız sevinirim