Regli döneminde ben sadece karın ağrısı yaşıyorum.. Oda cok nadir. Eğer bugunde olmazsam ilk defa bu kadar geçilmiş olucakTest yaptırmadan kimse size buradan yardımcı olamaz çünkü bahsettiğiniz durumları ben her regl dönemi öncesinde yaşıyorum her gaz ve mide bulantısı hamilelik belirtisi olsa şimdiye onlarca çocuğum olmuştu :) Biraz daha bekleyin ayın 10'u gibi falan test yaptırın başka çaresi yok.
Psikolojik de olabilir. Henüz çok fazla gecikmemiş. Bence 10 eylülde bir idrar testi alıp yapın, hatta birden fazla test markası olsun elinizde.Regli döneminde ben sadece karın ağrısı yaşıyorum.. Oda cok nadir. Eğer bugunde olmazsam ilk defa bu kadar geçilmiş olucak
Malesef suan yiğenime baktığım için evden dışaro cıkmam mumkun değil. Ama aksam eşimden isticem.. 4 gün geçikme idrarda belli olur mu acaba ??Eczaneden test alıp evde kendın yapabılrsn
Malesef suan yiğenime baktığım için evden dışaro cıkmam mumkun değil. Ama aksam eşimden isticem.. 4 gün geçikme idrarda belli olur mu acaba ??
geri çekilme korunma yöntemi değildir. bi test alıp sonucu öğrenin :)Eşimle 13 agustos tarıhınde geri cekılme yontemı ile ilişkiye girdik bunayın 1 ınde regli olmam gerekıyordu fakat hala bir bwlirti yol..em som adet tarıhım 6 agustos bi kaç gündür basımda hafif donmeler ve ck hafif sekilde mide bulantıları vardı..dun midemde kasılma gibi agrılar ve gaz sikayetim var siZce gebe olabilir miyim ?? Suan test yaptırmam imkansız .malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?