Mrhaba arkdslar bakar mısınız ?

Pinkytos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
18
1
86
35
Eşimle 13 agustos tarıhınde geri cekılme yontemı ile ilişkiye girdik bunayın 1 ınde regli olmam gerekıyordu fakat hala bir bwlirti yol..em som adet tarıhım 6 agustos bi kaç gündür basımda hafif donmeler ve ck hafif sekilde mide bulantıları vardı..dun midemde kasılma gibi agrılar ve gaz sikayetim var siZce gebe olabilir miyim ?? Suan test yaptırmam imkansız .malesef

Test yaptırmadan kimse size buradan yardımcı olamaz çünkü bahsettiğiniz durumları ben her regl dönemi öncesinde yaşıyorum her gaz ve mide bulantısı hamilelik belirtisi olsa şimdiye onlarca çocuğum olmuştu :) Biraz daha bekleyin ayın 10'u gibi falan test yaptırın başka çaresi yok.

Test yaptırmadan kimse size buradan yardımcı olamaz çünkü bahsettiğiniz durumları ben her regl dönemi öncesinde yaşıyorum her gaz ve mide bulantısı hamilelik belirtisi olsa şimdiye onlarca çocuğum olmuştu :) Biraz daha bekleyin ayın 10'u gibi falan test yaptırın başka çaresi yok.
Regli döneminde ben sadece karın ağrısı yaşıyorum.. Oda cok nadir. Eğer bugunde olmazsam ilk defa bu kadar geçilmiş olucak

Regli döneminde ben sadece karın ağrısı yaşıyorum.. Oda cok nadir. Eğer bugunde olmazsam ilk defa bu kadar geçilmiş olucak
Psikolojik de olabilir. Henüz çok fazla gecikmemiş. Bence 10 eylülde bir idrar testi alıp yapın, hatta birden fazla test markası olsun elinizde.

Kısıden kısıye degısır tabı ama gecıkmeden bellı olanlar bıle var .bellı olacagını dusunuyorm

Siz çocuk istemiyo gibisiniz, bi tedirginlik var sizde? Ayrıca bi iki gününüz var. Ve bu anlattıklarınız da adet öncesi durumları. Geri cekilmede zaten kaçamak olduysa gebe kalabilirsin. Eşin tam çıkmış olmasndan emin cewap versin sana bence.

Test yapmadan bilemzsin.....
4 gun gecikmee¿¿¿¿

Eşimle 13 agustos tarıhınde geri cekılme yontemı ile ilişkiye girdik bunayın 1 ınde regli olmam gerekıyordu fakat hala bir bwlirti yol..em som adet tarıhım 6 agustos bi kaç gündür basımda hafif donmeler ve ck hafif sekilde mide bulantıları vardı..dun midemde kasılma gibi agrılar ve gaz sikayetim var siZce gebe olabilir miyim ?? Suan test yaptırmam imkansız .malesef
geri çekilme korunma yöntemi değildir. bi test alıp sonucu öğrenin :)

Evet hamile olabilirsiniz ama olmayabilirsinizde tam yumurtlama donemi iliski olmus geri cekme yontemi cok riskli eczaneden test alin varsa cikar ogrenmek icin baska sansiniz yok

Back
X