Msn de konuştuklarımı nerde bulacağım

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
Arkadaslar eminim isinize yarayacaktir;
Msn 'in üst kısmında sırasıyla;araçlar- seçenekler-iletiler kısmına girin altta konuşmalarımı buraya kaydet yazısını göreceksiniz.Orada nereye kaydettiği yazar.İsterseniz değiştirebilirsiniz de...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

konusmalarin kayit edilmesini istemiyorsaniz ,gorusmelerimin gecmisini otomatik olarak sakla kismini isaretlemeyeceksiniz...

eger msn plus kullaniyorsaniz buyuk ihtimalle kaydediyordur ve kaydedilmesini istemiyorsaniz ;

kırmızı bölümdeki işareti kaldırınca düzelmesi gerekir??

bilgilerin için teşekkürler zepp. iyiki varsın canım

ben belgelerimden toptan sildim mayıs 2007 yazan bir klasör vardı...
işe yaramıştır umarım:((((

zepp acaba msn le windows live messenger aynimi merak ettim diger soruma ne zaman cevep vereceksin :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

zepp acaba msn le windows live messenger aynimi merak ettim diger soruma ne zaman cevep vereceksin :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

evet canim WLM da bunun gibi ...

slm benim bu bilgiye cok ihtiyyacim var bu konsulan klasoru bulamiyorum ben bulsamda nasil dinleyebilirim cok acil cevap bekliyorum tesekkurler

slm benim bu bilgiye cok ihtiyyacim var bu konsulan klasoru bulamiyorum ben bulsamda nasil dinleyebilirim cok acil cevap bekliyorum tesekkurler

mrb hilde sanirim duyarida cok acik bir bicimde anlattim ...Msn 'in üst kısmında sırasıyla;araçlar- seçenekler-iletiler kısmına girin altta konuşmalarımı buraya kaydet yazısını göreceksiniz.Orada nereye kaydettiği yazar.İsterseniz değiştirebilirsiniz de...
ayrica dinleme diye birsey yok ;bilginiz olsun ..kolay gelsin ..

sevgili zepp, kaydetme yeri olarak alınan dosyalarım içinde gösteriyor, ancak alınan dosyalarım içinde öyle bir klasör yok gizli dosya olarak mı yer alıyor diye baktım o da yok yardımcı olur musun lütfenn?

sevgili zepp, kaydetme yeri olarak alınan dosyalarım içinde gösteriyor, ancak alınan dosyalarım içinde öyle bir klasör yok gizli dosya olarak mı yer alıyor diye baktım o da yok yardımcı olur musun lütfenn?

Aslinda gayet acik canim ...
Resimde cizili alanda neresi yaziyorsa oraya kaydediliyor ...(yani senin msn ninde )

teşekkürler zeppcim. bende işaretli olmadığı için kaydetmiyormuş ancak idrak ettim olayı

Arkadaslar eminim isinize yarayacaktir;
Msn 'in üst kısmında sırasıyla;araçlar- seçenekler-iletiler kısmına girin altta konuşmalarımı buraya kaydet yazısını göreceksiniz.Orada nereye kaydettiği yazar.İsterseniz değiştirebilirsiniz de...

konusmalarin kayit edilmesini istemiyorsaniz ,gorusmelerimin gecmisini otomatik olarak sakla kismini isaretlemeyeceksiniz...

eger msn plus kullaniyorsaniz buyuk ihtimalle kaydediyordur ve kaydedilmesini istemiyorsaniz ;

kırmızı bölümdeki işareti kaldırınca düzelmesi gerekir??

girişte cete nası giriosun canım

slm zeppcim bilgin icin cok tesekkurler kac gundur ariyordum bende.peki bu konusulanlara nasil bakicaz anlamadim benn,aciklarsan sevinirimmm.simdiden tesekkurler.

slm zeppcim bilgin icin cok tesekkurler kac gundur ariyordum bende.peki bu konusulanlara nasil bakicaz anlamadim benn,aciklarsan sevinirimmm.simdiden tesekkurler.

Nasil ,nasil bakacaksin anlayamadim ...
Nerde kaydedildigini buldun mu ??
Resimlerle gayet acik anlattim ...
Daha acik sorar misin sorunu ?

ya cok pardon zeppcim.bugun buldum nereye kayit oldugunu kusuruma bakma.dun gece uyku sersemi idrak edememistimm.

MSN plus ta nasıl bakıyoruz benimki türkçe
yani direk messenger sayfası açılıyor, bu conversations hangi sayfada???

Back
X