Msn de konuştuklarımı nerde bulacağım

zepp bişey sormak istiyorum,şimdi dediğin gibi baktım msnden araçlar seçenekler iletiler,ama hiç bişey yok o yazan yerde,
ama ben konuşmalarımın hatta bu bilgisayarda herşeyin kaydedildiğini biliyorum ama bulamıyorum,onları bulmak istiyorum,
bişey olduğundan değil öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim bir bilgin varmı:uhm:

extreme biraz geç bir cevap olacak ama yardım etmek isterim.başlat a tıkla sonra arama kısmına gel oraya msn adresinin adını yaz.bu şekilde msn inle ilgili tüm klasörlere hemen ulaşabiliyorsun .kolay gelsin

extreme biraz geç bir cevap olacak ama yardım etmek isterim.başlat a tıkla sonra arama kısmına gel oraya msn adresinin adını yaz.bu şekilde msn inle ilgili tüm klasörlere hemen ulaşabiliyorsun .kolay gelsin

berrakcım arama çubuğu hangisi benim pc ingilizcede

canım onu bilemiyorum ama hani başlat diyince menü çıkıyor hatta yanında teleskop işartei falan olması lazım.dene bakalım tek tek

kızlar msn konuşmalarınızı şöyle bulabilirsiniz:masa üstünden belgelerimi bulun tıklayın ileti geçmişim veya sohbet günlüklerim vardır açın aylık aylık kayıtlı olacak eğer kaydedilmişse buradan üzerine tıklayıp okuyabilirsiniz veya silebilirsiniz eğer silerseniz geri dönüşüm kutusunuda unutmayın oradanda silin hadi bakalım başarılar........

canım bu dediğini aynen uyguladım ama sonuç çıkmadı yani aramanızla eşelşen öğe yok diyor acaba biyerde eksik bişeymi yaptık:uhm::kahve:

ben yaptım bu ara seçeneğinden aramayı ve 3 adet alt alta msn adresimi içeren satır çıktı
ama bunlara tıkladığımda karakterler bozuk olduğu için yazılar okunmuyor
neden böyle olduğunu anlayamadım doğrusu

geçen gün msn i güncelledim. bugün de bilgisayarımı karıştırmaya başladım. belgelerime bakarken paylaşım klasörleri diye bir dosya vardı ona bir baktım ki bilgisayarımı aldığım ilk günden itibaren kimlerle resim falan paylaştıysam hepsinin mailleri yazıyordu orda. sonra biraz daha bakınca windows live diye bir bölüm olduğunu farkettim orda da msimde kayıtlı herkesin adresi falan vardı.
ışin tuhafı ben msn konuşmalarımı falan kaydetmiyorum bilgisayarıma. ama kişiler ve adresleri olduğu gibi orda depolanmış. hatta kişilerle yaptığım görüşmeler de vardı ama onları açamadım. bir program seçin diyordu ama ben doğru programı bulamadığım için olmadı.
Ama şu da var bu bilgisayar da yazın ablam da msnini kullandı ama onun herhangi bir kayıdı yoktu.
Uzun oldu ama çok şaşırdım onları görünce. sizce burumun nedeni nedir? Yeni yüklediğim msn sürümünden kaynaklı olabilir mi?

geçen gün msn i güncelledim. bugün de bilgisayarımı karıştırmaya başladım. belgelerime bakarken paylaşım klasörleri diye bir dosya vardı ona bir baktım ki bilgisayarımı aldığım ilk günden itibaren kimlerle resim falan paylaştıysam hepsinin mailleri yazıyordu orda. sonra biraz daha bakınca windows live diye bir bölüm olduğunu farkettim orda da msimde kayıtlı herkesin adresi falan vardı.
İşin tuhafı ben msn konuşmalarımı falan kaydetmiyorum bilgisayarıma. ama kişiler ve adresleri olduğu gibi orda depolanmış. hatta kişilerle yaptığım görüşmeler de vardı ama onları açamadım. bir program seçin diyordu ama ben doğru programı bulamadığım için olmadı.
Ama şu da var bu bilgisayar da yazın ablam da msnini kullandı ama onun herhangi bir kayıdı yoktu.
Uzun oldu ama çok şaşırdım onları görünce. sizce burumun nedeni nedir? Yeni yüklediğim msn sürümünden kaynaklı olabilir mi?

soyle anlatayim
msn ni her guncellediginizde paylasim dosyasi yenilenir ve siz istesenizde istemesinizde
kaydedilir
msn messenger in bir uygulamasi bu
...
dosyayi silerseniz ;silmis olursunuz yerimseniben

zepcim bende gecmisimi kaydetmiyorum sohbet günlüklerime baktigimda kaydetmemis ve su an msn pc de bir sorundan dolayi acilmiyor acaba baska bir yere kaydetmis olabilirmi ileti gecmisimi

daha önceden plus kullaniyordum simdi ise normal kullaniyorum acaba plus ile yaptigim görüsmeleri sakliyormudur cünki plus büyük ihtimalle kaydediyordur demissin yukarda..yoksa silinmismidir?
görebilmem icin yeniden plusmu kullanmam gerekir aydinlatirsan sevinirim canim

zepp diyelimki eşim başka bir msn kullanıyor ve ben onun şifresini bilmiyorum peki o bilmediğim msn deki yazılanları bulabilme imkanım var mı?

zepp diyelimki eşim başka bir msn kullanıyor ve ben onun şifresini bilmiyorum peki o bilmediğim msn deki yazılanları bulabilme imkanım var mı?

bu sekılde tabı kı bulmanız ımkansız ama bı pc takip programı kurarak bunu cozebılırsınız .

Back
X