Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
extreme biraz geç bir cevap olacak ama yardım etmek isterim.başlat a tıkla sonra arama kısmına gel oraya msn adresinin adını yaz.bu şekilde msn inle ilgili tüm klasörlere hemen ulaşabiliyorsun .kolay gelsin
extreme biraz geç bir cevap olacak ama yardım etmek isterim.başlat a tıkla sonra arama kısmına gel oraya msn adresinin adını yaz.bu şekilde msn inle ilgili tüm klasörlere hemen ulaşabiliyorsun .kolay gelsin
geçen gün msn i güncelledim. bugün de bilgisayarımı karıştırmaya başladım. belgelerime bakarken paylaşım klasörleri diye bir dosya vardı ona bir baktım ki bilgisayarımı aldığım ilk günden itibaren kimlerle resim falan paylaştıysam hepsinin mailleri yazıyordu orda. sonra biraz daha bakınca windows live diye bir bölüm olduğunu farkettim orda da msimde kayıtlı herkesin adresi falan vardı.
İşin tuhafı ben msn konuşmalarımı falan kaydetmiyorum bilgisayarıma. ama kişiler ve adresleri olduğu gibi orda depolanmış. hatta kişilerle yaptığım görüşmeler de vardı ama onları açamadım. bir program seçin diyordu ama ben doğru programı bulamadığım için olmadı.
Ama şu da var bu bilgisayar da yazın ablam da msnini kullandı ama onun herhangi bir kayıdı yoktu.
Uzun oldu ama çok şaşırdım onları görünce. sizce burumun nedeni nedir? Yeni yüklediğim msn sürümünden kaynaklı olabilir mi?
zepp diyelimki eşim başka bir msn kullanıyor ve ben onun şifresini bilmiyorum peki o bilmediğim msn deki yazılanları bulabilme imkanım var mı?