mrb bayanlar. bu konuyu daha çok anneleri uyarmak için açtım. bilgisayar faydalı olduğu kadar ne yazık ki zararlıda. istanbuldan annemin uzaktan akrabaları bize geldi bi kaç gün oldu bizde kalıyorlar ortaokul 2. snıfa giden bi kız çocukları var.canı sıkılmasın diye bilgisayarımda oturup oyun oynamasını söyledim. benim aklım bizim çağımızdaki çocuklara gitti. benim bilgisayar msn konuşmalarını kaydediyor tabi çocuğun bundan haberi yok.onlara bi göz atayım dedim ki baktığıma pişman oldum.okuduklarım karşısında şok oldum.msnde hiç tanımadığı erkeklerle bel aşağı ne muhabbetler anlatamam ben bu yaştayım onları hiç duymadım nerden öğrenmiş onları. şuan bekarım ama çok üzüldüm benimde çocuğum olursa böyle şeyler yaparsa ne yaparım diye.annesini ilk defa gördüm sizce uyarsammı bu konudada çok rahatsızım.benden annelere tavsiye hiçbi anne çocuğuna böyle şeyleri yakıştaramaz ama eğer çocuğunuz bilgisayar kullanıyosa ondan habersiz msn kayıtlarını saklayacak program yüklettin.denetleyin çocuklarnızı allah korusun önlemi alınmasa daha kötü şeyler olabilirki kız buluşalım bile demiş yaa. dün bunlar okumadan önce bi topicte 18 yaş altın düşünüp bişeyler yazın demiştim içime doğmuş sanki.benimde yeğenim bizde kalıyor o biliyo kayıd olduğunu ona söylemeyip bi bilgisayarcıya gidip saklı bi yerde kayıt yapılırmı diye soracam.şimdiki çocuklar bizim çocukluğumuzdaki gibi değiller herşeyin farkındalar bence cinsellik konusunda bu kadar bilgili olmaları hiçç iyi değil.