Muayene için erken mi?

hayallerbedavaa

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
131
81
298
İyi geceler herkese. Hamile olduğumu öğrenip doktora gittim kontrol için Ayın 1inde. son regl tarihim 14Temmuz. Doktor kese var ama bebek görünmüyor 10 gün sonra gel demişti ama devlet hast.e gidiyorum tam 10 gün sonrasına randevu bulamadım yarın için randevu buldum acaba gitmek için erken mi yoksa gidip tekrar bir muayene olmalı mıyım?

Ne zaman gittiniz? Eğer yeni ise erken. Duyulmaz kalp atışı.

İyi geceler herkese. Hamile olduğumu öğrenip doktora gittim kontrol için Ayın 1inde. son regl tarihim 14Temmuz. Doktor kese var ama bebek görünmüyor 10 gün sonra gel demişti ama devlet hast.e gidiyorum tam 10 gün sonrasına randevu bulamadım yarın için randevu buldum acaba gitmek için erken mi yoksa gidip tekrar bir muayene olmalı mıyım?
Üzerinden 1 hafta geçmiş olacak gidebilirsin, inşallah bebeğini görürsün

iyi günler hepinize. Bu konuyu açtığım gün doktora gittim nokta kadar bebeği gördüğünü fakat çok küçük olduğunu kalp atışı da henüz duyamadığını söylemişti. Bunun üzerine bugün yeniden gittim. Kese görünüyor bebeğin beslenme kesesi görünüyor ama bebeği ve kalp atışını göremediklerini söylediler. Son regl tarihime göre 10 hafta olması gerekiyor. Haftaya gel tekrar birşey görülmezse gebeliğin sonlandırılması gerekiyor dediler. Böyle bi durum yaşayan var mı? Süreç nasıl ilerliyor olumsuz olursa hiç bilmiyorum. Bebek var mı yok mu onu bile algılayamadım.

Back
X