W WynTra Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Şubat 2013 174 19 98 İzmir 23 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi WynTra #1 Muayene olup ameliyat olmaya karar verdiğinizde muayene ücretini ameliyat ücretinden dusuyorlarmi acaba?
Muayene olup ameliyat olmaya karar verdiğinizde muayene ücretini ameliyat ücretinden dusuyorlarmi acaba?
W WynTra Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Şubat 2013 174 19 98 İzmir 23 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi WynTra #2 Cevap layacak yokmu Acabaa¿
H Honey32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2017 88 18 38 41 23 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi WynTra #3 WynTra .!.: Cevap layacak yokmu Acabaa¿ Genişletmek için tıkla... Merhabalar evet benim doktorum muayene ucretini ameliyat ücretinden düştü.Birçok doktor öyle yapıyor diye biliyorum.
WynTra .!.: Cevap layacak yokmu Acabaa¿ Genişletmek için tıkla... Merhabalar evet benim doktorum muayene ucretini ameliyat ücretinden düştü.Birçok doktor öyle yapıyor diye biliyorum.
W WynTra Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Şubat 2013 174 19 98 İzmir 23 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi WynTra #4 Bilge32 .!.: Merhabalar evet benim doktorum muayene ucretini ameliyat ücretinden düştü.Birçok doktor öyle yapıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... valla iyiymiş. Sizmi öyle olmasını istediniz onlarmı muayene ücretini kesmek istediler
Bilge32 .!.: Merhabalar evet benim doktorum muayene ucretini ameliyat ücretinden düştü.Birçok doktor öyle yapıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... valla iyiymiş. Sizmi öyle olmasını istediniz onlarmı muayene ücretini kesmek istediler