Muayenede kalp şeklinde rahim olduğu belli olur mu?

pamukprenses187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
1.607
635
53
Bu durunda olan
.bilgisi olan var mı...drum gebeliğe engel değil dedi ama çok üzüldüm lütfen yardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım aynıydı ilk onda duydum hatta suan normal yolla İkizlere hamile

Çok tesekkür ederim yanıt için..endişeliyim eşimde problem yok..ama bi türlü olmadı..düşük riski fln da yazıodu nette umarım sağlıklı çocuğumuz olur

Benim rahmimde kalp şeklinde. Daha doğrusu daha kötüydü iki ameliyat geçirdim anca kalbe benzedi doğuran var mı böyle bir rahimle? Düşük yaptım umarım rahimden dolayı değildir

Benim de kalp seklinde iciniz ferah olsun ilk gebeligim kalp atislari durdugu icin kurtajla alindi 3 yasinda bir kizim var ve simdi de 5 haftalik hamileyim dr kalp seklinde olusu engel degil demisti bende ilk gebeligimde ogrenmistim yureginizi ferah tutun

Benim de kalp seklinde iciniz ferah olsun ilk gebeligim kalp atislari durdugu icin kurtajla alindi 3 yasinda bir kizim var ve simdi de 5 haftalik hamileyim dr kalp seklinde olusu engel degil demisti bende ilk gebeligimde ogrenmistim yureginizi ferah tutun
Kişiden kişiye farklılık gösteriyor demek ki..Benim de kalp şeklinde ama üç tane düşük yaşadım ve dr şekil itibari ile kesinlikle tutunmaya engel dedi..

Back
X