mübarek anneler yardımcı olurmusunz?

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
merhaba bişi sorcam bnm beta hcg 643.90 cıktı ama aşada 0-5 mlu/ml negatf dıor neden öle yaızo sizce..bide ben temmuzun 20snde regl olcktm olmadm 6 agustosta doktra gtm bana 2 haftalk gebesn dedi. ve beta ozaman başta yazdıgım cıktı zaten ozaman ılk kantestmdi..normal gebelk mi degilmi bilmiyorum onu nasl anlcam.. siz bana bu konuda blg verrmnsz .bide neden negatf yazıordu ve betam normal mi?

Sen ona bakmican hcg dwgerin ile hamilelik saptaniyor. muhtemelen gec dollenme olmus. ama sen yinede iki gune bir kan testi yaptir ki artisa bakarsin..iki gune bir 1.5 - 2kat artmasi gerekiyor....

dış gblk degılde deme kasabdayım hastane uzakta sıksık gdemıorum

Dr a nezaman gorundun... o ne dedi...

dis gebelik oldugunu sanmiyorum. ama yine bi kantesti yaptirmsn sart. o zamsn belli olur dis. gblik olup olmadigi...

dis gebelikte deger cok yavas artar....

Dr a nezaman gorundun... o ne dedi...

dis gebelik oldugunu sanmiyorum. ama yine bi kantesti yaptirmsn sart. o zamsn belli olur dis. gblik olup olmadigi...

dis gebelikte deger cok yavas artar....
hmm ben bu ayın 6sında gtım doktora o dedı 2 haftalıksın dye...kadın dogumcu yoktu bende dahlyey gtım kan testne baktı öle dedı ama ben yne kadın doğuma gtcem..bnm 2 haftama ragmen baya bır yuksems 643.90 bu normal gebelktr sızce deme

Dollenmeden sonra iki haftalik olarak kastetmistir bence...sanirim seninki gec dollenme.. ama muhakkak bi kan testi daha yaptir...artisa gore kafan rahatlasin...dis gebrlik te tuplerin parcalanmasi bile soz konusu...kusura bskma boyle can sıkıci seyylerde yaziyprum ama. her ihtimali dusunmek lazim...ama ben dedigim gibi gec dollenme olarak dusunuyorum.. cok ornegi var... sen icini ferah tut en yakin zamanda kan testi veya dr a gorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…